Szobrok, képek, kisplasztikák

Zimányi Alajos nívódíjas a képeivel

Nagy érdeklődés mellett nyitották meg március 9-én vasárnap a XXIII-ik Debreceni Tavaszi Tárlatot a Kölcsey Központ Bényi Árpád termében. Az évről-évre visszatérő jelentős képzőművészeti eseményen Debrecen és Hajdú-Bihar megye kortárs alkotói hozták el műveiket, s az idősebb művészek mellett a fiatalok is bemutatkozhatnak.

A legjobb alkotókat ezúttal is rangos zsűri díjazta: Zimányi Alajos grafikusművész  a zsűri nívódíját, Durucskó Zsolt grafikusművész a Kreatív Art Művészellátó díját, Kányási Holb Margit iparművész a Blondex Művészellátó, Rékasi Attila fotóművész a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat, Joseph Kadar festőművész a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft., Varga Tamás fotóművész ugyancsak a Főnix kft., Bogdándy György festőművész Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának, míg Győrfi Ádám szobrászművész az Emberi Erőforrások Minisztériumának díját vette át.

A tárlathoz más kiállítás is kapcsolódik: a Hal Köz Galériában és a Sesztina Galériában a beválogatott legjobb alkotók, Győrfi Ádám, Bogdándy György és Varga Tamás önálló kiállításai láthatók.

A Kölcsey Központ Bényi Árpád terme ingyen látogatható április 6-ig.

További képek: ITT    

Hozzászólások

Köszönet

Köszönöm ,hogy viszont láthatom a grafikáimat a Diszpolgár internetes oldalán.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.