Sport

Valami nem működik jól

Anna Punko visszatért a pályára, ám ez sem volt elég  Fotó: DVSC

Már egészen biztosan nem nyer rangadót idegenben a DVSC női kézilabdacsapata ebben az esztendőben, mert az Alba FKC otthonából is pontok nélkül kényszerült távozni november 17-én este.

Jöttünk, dobtunk, győztünk

Manigat akcióban  Fotó: deacbasket.hu

3/4-es mérleggel várta a DEAC kosárcsapata a 2/5-ös Kaposvári KK együttesét az NB1/A férfi kosárlabda nyolcadik fordulójában, péntek este Debrecenben. A legelején még fordulatos meccsen végül 80-65-ös hazai siker született.

Egy gól hiányzott

Szabó Dóra ismét remekelt  Fotó: DVSC kézilabda

Közel járt a bravúrt jelentő továbbjutáshoz a Magyar Kupa negyedik fordulójában a DVSC-SCHAEFFLER női kézilabdacsapata. A kapuban tündöklő Szabó Dóra vezérletével jelentős hátrányt dolgozott le az együttes a második félidőben, ám az elszántság túl sok hibával párosult, így végül Szabó Edina tanítványai biztosították be helyüket a következő körben.

Marad a langyos víz?

Herczeg András - milyen jövőt lát?

A DVSC labdarúgócsapata 1-0-ás vereséget szenvedett a történelmi mélységben lévő DVTK vendégeként. S ahogy az elmúlt egy-másfél évben az már többször előfordult, a vereség tényénél ezúttal is sokkal fájdalmasabb annak mikéntje.

Meccsről-meccsre javulni akarnak

Bognár Kristóf    Fotó: DEAC

„Remélem, hogy a pályafutásom java még csak most jön…” – mondta Bognár Kristóf, a DEAC NB1/A-s kosárcsapatának fiatal tehetsége, a csapatkapitány.

Pontosztozkodás Mezőkövesden

Gólöröm    Fotó: dvsc

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában Mezőkövesden vizitáltak a DVSC labdarúgói. Herczeg András tanítványai jó formában várhatták a bajnokit, ám a jól futballozó hazaiak ellen ezúttal be kellett érniük egy ponttal.

Kosárgála cívis módra

Mindenki szurkolt   Fotó: deacbasket.hu

Rangadót játszott a DEAC szombat este a férfi kosárlabda NB1/A 6. fordulójában. Az egyetem csapata 95-88-ra verte a Falco együttesét az Oláh Gábor utcán.

Zsinórban negyedszer nyertek

Mosoly és pacsi - zsinórban negyedszer  Fotó: dvsckezilabda.hu

Sorozatban negyedik győzelmére készült a DVSC-SCHAEFFLER női kézilabdacsapata november 2-án, az újonc Mosonmagyaróvár ellen. Kedvenceink a döcögősebb első felvonást követően magasabb fokozatba kapcsoltak és könnyedén diadalmaskodtak Bognár Róbert tanítványai felett.

Avdijaj első Loki-gólja döntött a Felcsút ellen

Tőzsér Dániel és Bódi Ádám   Fotó: DVSC.hu

Az OTP Bank Liga 2018/19-es kiírásának tizenkettedik játéknapján, október 27-én a felcsúti Puskás Akadémia látogatott a Nagyerdei Stadionba.

Kézilabda: megtört az átok

Lotte Grigel visszatérése volt a kulcs

Hetedik bajnokiján az utóbbi esztendők egyik legnagyobb mumusához látogatott a DVSC-SCHAEFFLER női kézilabdacsapat. Nem indult jól a csörte, ám a felejthető első félidei produktum után alaposan megemberelte magát a gárda, és a visszatérő Lotte Grigel vezérletével végül magabiztosan gyűjtötte be a létfontosságú két pontot.

Oldalak