Sport

Isten hozott, Dzsudzsák Balázs!

Dzsudzsák Balázs nem az NB II-be jött vissza, hanem a Lokihoz  Fotó: origo.hu

Csaknem kétezren voltak kedden délután a Nagyerdei Stadionban. Huszonkét labdarúgó melegített, kicsit cicázott, majd fociztak egy jót.

Debrecen az élete: üzlet, sport, család – beszélgetés Szabó Péterrel

Szabó Péter - Debrecen az élete

A Schaeffler, illetve annak elődje az FAG Magyarország több mint húsz esztendeje határozza meg az iparág és a közélet fejlődését Debrecenben. A cég jelenleg névadó szponzora a DVSC női kézilabdacsapatának, jelen van a futballéletben és a Virágkarnevál rendszeres résztvevője.

Győzelemmel tért vissza megújuló otthonába a DVSC

Fontos a lelkesítés csapaton belül is  Fotó: dsvckezilabda.hu

Március 9. után először lépett pályára igazi otthonában a DVSC-SCHAEFFLER. Bár sokáig úgy tűnt, nem sikerül győzelemmel felavatni az alaposan megújuló Hódos Imre Rendezvénycsarnokot, az utolsó húsz perc debreceni szárnyalása 32-24-es cívis győzelmet hozott a Szombathely ellen.

A Loki hazatér

Új borítást kapott a játéktér

Részlegesen átadták csütörtökön a felújított Hódos Imre Rendezvénycsarnokot. Bár a büfék és a karzatok még nem készültek el teljesen vagy az engedélyekre várnak, Papp László polgármester és Ábrók Zsolt ügyvezető átadta a felújított játék- és nézőteret valamint az új sajtó- és VIP szobát.

Nyikorogva, de elindult a Vasutas-szerelvény

Jelena Despotvic és Hornyák Dóra  Fotó: dvsckezilabda.hu

Megkezdte a bajnoki pontok gyűjtögetését a DVSC-SCHAEFFLER női kézilabdacsapata. Köstner Vilmos tanítványai előbb a Békéscsaba ellen, majd az Érd vendégeként érvényesítették a papírformát.

A szezon pörög, a Loki be sem indult

Giegerich - ő sem tudja, mi történt  Fotó: DVSC Kézilabda

Rengeteg kritika és kérdés fogalmazódott meg játékosban, klubvezetőben és szurkolóban egyaránt, miután a DVSC Schaeffler szezonbeli második mérkőzését is elvesztette. A lányok a Mosonmagyaróvár elleni hazai pofon után Kisvárdán is vereséget szenvedtek.

Bátor foci és egy sistergő szabadrúgás – három pont Törökországból

Gólöröm

Törökország vendégeként lépett pályára a magyar labdarúgóválogatott a Nemzetek Ligája B-divíziójának első fordulójában. Marco Rossi tanítványai az első félidőben uralták a meccset, a másodikban pedig gólt is szereztek, így bravúros sikerrel rajtoltak a sorozatban.

Átlövő és előtte a jövő - interjú Alekszandra Vukajloviccsal

Válogatottban és klubban is pirosban

A szokatlan módon befejeződött 2019-20-as kiírás végén Békéscsabáról érkezett Debrecenbe a fiatal, mindenre elszánt szerb átlövő. A DVSC Schaeffler egyik legnagyobb riválisának számító viharsarkiak egyik nélkülözhetetlen láncszemeként szórta a gólokat.

Közösség a Loki mögött

Sok mindenben megújul a csapat és környezete

Megtartotta szezonnyitó sajtótájékoztatóját a DVSC Kézilabda klubja. Ezúttal a szezon célkitűzésein túl a támogatók, a szponzorok kaptak főszerepet az eseményen. Többször elhangzott, hogy a DVSC Kézilabda Kft., mint klub és mint sportcsalád mögött valóságos támogatói közösség alakult ki.

Amikor mindenki húzza a szekeret

Összefogtak és mindenki végzi a feladatát  Fotó: dvsc.hu

Harmadik hazai bajnokiját is megnyerte a DVSC a másodosztályú bajnokságban. A Szolnok 3-0-ás legyőzésével Kondás Elemér csapata tízpontos, és jobb gólaránya révén vezeti a Merkantil Bank Liga küzdelmeit.

Oldalak