Sport

Két álommal szegényebben

A hölgyeknek sem sikerült  Fotó: Debreceni Sportcentrum

Befejeződött Debrecen főterén a 3x3-as Olimpiai Selejtezőtorna. A magyarok szempontjából némileg kettős végeredmény született, hiszen a férfiak már a csoportkörben búcsúztak, a lányok pedig karnyújtásnyira voltak az ötkarikás játékoktól, ám az utolsó megmérettetésen mégis Kanada örülhetett a mieinkkel szemben.

Végállomás, Lokomtív-szezonzárás

Lehetett volna egy kicsit "érmesebb" is a befejezés  Fotó: DVSC

Befejezte az idei bajnoki kiírást Szrdjan Blagojevics legénysége, a DVSC. Fájdalmas 4-1-es felcsúti pofonba futottak bele a debreceni legények az utolsó megmérettetésen, ám az ötödik helyen végzett Vasutas hazai pályán nagy riválisa legyőzésével búcsúztatta a szezont.

Fekete-fehér hullámvasút

Egy biztos: a szurkolótábor a helyén marad  Fotó: DEAC

Javában zajlik a magyar férfi kosárlabda élvonal aranycsatája, amelyen úgy tűnik, az Olaj nem bizonyul kifejezetten olajozottnak a címvédő, bivalyerős Falco ellenében. A DEAC számára pádig keserű véget ért a szezon, az egyetemiek ugyanis megannyi komoly skalp és számos borzalmasan fájdalmas pofon után a nyolcadik helyen végeztek – utolsóként a rájátszásban.

Győztes hazai búcsú

Az utolsó mérkőzés itthon  Fotó: DVSC

Utolsó idei hazai meccsére készült a DVSC vasárnap este. Az ellenfél a nagy rivális Fehérvár alakulata volt a Nagyerdei Stadionban.

Debreceni rangadó: most a DEAC nyerte a három pontot

DEAC-öröm  Fotó: DEAC

Valóságos cívis derbit rendeztek a labdarúgó harmadosztály 28. fordulójában. A Debreceni Egyetem alakulata ugyanis a DVSC II. gárdáját fogadta a DEAC Sportcampuson.

Nehezen indult, de sima lett a vége

Füzi-Tóvizi Petra  gólöröme Fotó: DVSC Kézilabda

A DVSC Schaeffler újabb hazai, Vác elleni magabiztos diadala után szombat este Kozármislenyben lépett pályára. Az ijesztő kezdés után hengerelve robogott a Lokomotív.

Futball mindörökké - az egyetemen is

Neves vendégek a színpadon

Nem mindennapi futballtársaság gyűlt össze a Debreceni Egyetem színházában, az oDEonban, a DELAB talkshowján. A cél nem volt más, mint a népes publikummal megvitatni a hazai labdarúgás helyzetét a kontinenstorna fényében. A jelszó pedig ezúttal is: futball mindörökké!

Mozdult a Tóci

Röplabdás lányok  Fotó: Sánta János Facebook

Első alkalommal rendezték meg a Tóci Sportnap névre keresztelt közösségi eseményt a debreceni Jégcsarnoknál. Az egésznapos rendezvény célja volt, hogy egymáshoz közelebb hozva a résztvevőket, felhívja a figyelmet a sport fontosságára és közösségteremtő erejére – mindezt különös tekintettel a Tócóskert lakóira.

Egy győzelem, egy pofon

Tamara Haggerty támadása  Fotó: DVSC Kézilabda és DVSC

A DVSC mindkét élvonalbeli gárdája pályára lépett vasárnap este – mindössze félóra különbséggel. A kézilabdázó hölgyek hazai környezetben néztek farkasszemet a Vác alakulatával, míg a focista legények az ősi rivális Fradi otthonában vendégeskedtek. Felemás mérleg lett a vége.

Nagyarányú Loki-diadal május első napján

Szép volt, lányok!  Fotó: DVSC Kézilabda

Az MTK elleni imponáló diadal után most a Hódosban készült nyerni szerda este a DVSC Schaeffler. Az ellenfél a szomszédvár Kisvárda gárdája volt. A két pont sorsa gyakorlatilag az első félidőben eldőlt.

Oldalak