Sport

„Kézicsata”: légióshad elleni rangadó következik

Öröm  Fotó: DVSC kézilabda

Pénteken folytatja bajnoki szereplését a DVSC-SCHAEFFLER, Pal Oldrup Jensen tanítványai a Kisvárda együttesét fogadják a Hódosban.

Vereség - üdvrivalgással

Vojvoda Dávid akciója   Fotó: Origo.hu

Különleges „Szép volt, fiúk!”-tól volt hangos a Debreceni Főnix Csarnok szeptember 17-én, hétfőn este. A magyar férfi kosárválogatott 63-69-es vereséget szenvedett az egyébként esélyesebbnek számító Olaszországtól a világbajnoki selejtezősorozatban, ennek ellenére a srácok a tisztes helytállásért cserébe több mint 5000 szurkoló tapsviharában vonultak le a pályáról.

Felkeltünk a rémálomból

Egy szép debreceni támadás   Fotó: DVSC kézilabda

A bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC otthonában folytatta bajnoki szereplését a DVSC-SCHAEFFLER kézilabdacsapata szeptember 16-án. Pal Oldrup Jensen tanítványai a borzasztó kezdés után korrekt teljesítménnyel rukkoltak elő, s időnként kifejezetten szép momentumokat produkálva, a maradék játékidőben egyenrangú partnerei voltak a világklasszisok sorát felvonultató vendéglátóknak.

Kosár felkészülés: 21 pont ide

Tóth Bence küzdelme  Fotó: DEAC Facebook

A felkészülési ellenfelek továbbra sem tudják megállítani a DEAC NB1/A-s férfi kosárcsapatát. Ezúttal szeptember 12-én az Oláh Gábor utcára látogató Szeged volt a fekete-fehérek „áldozata”, két héten belül már másodszor. Egy hete szoros 85-90-es DEAC siker született a SZEDEÁK otthonában.

Bajnok ellen csak elegánsan

Bognár Kristóf akcióban  Fotó: DEAC

A hosszú várakozás után végre hazai pályán is megkezdte szereplését szeptember 8-án a DEAC NB1/A csoportos kosárlabda-csapata. Felkészülési találkozón a román bajnok CSM CSU Oradea ellen 10 pontos győzelemmel debütáltak a cívisvárosiak az Oláh Gábor utcai csarnokban.

Debreceni henger a keleti derbin

Egy látványos támadás  Fotó: dvsckezilabda.hu

A K&H női kézilabda bajnokság második fordulójában a Békéscsabát látták vendégül kedvenceink szeptember 7-én.

A siker titka: segítik egymást

Dorci pirosban, kapustársaival   Fotó: Poland2018

A Bohus Bea vezette magyar U18-as női kézilabda válogatott ezüstérmet szerzett a lengyelországi világbajnokságon. A DVSC-t három játékos képviselte, ifjú kapuskiválóságunk, Szabó Dóra pedig nyilatkozott is magazinunknak.

Ki fizeti a Révészt?

Akkor ennyi...

Elnézést kérek a hetvenes években kasszasikert hozott brit televíziós sorozat szerzőjétől Michael J. Birdtől, hogy kölcsönvettem novellája címét. Nem arról a révészről lesz szó, hanem a kisvárdairól.

A világ tetején a magyar kézis lányok

Világbajnokok öröme

Szenzációsan zárta az elmúlt két hetet Debrecenben a magyar junior női kézilabda válogatott. Nyolc mérkőzést játszottak 14 nap alatt és veretlenül lettek világbajnokok szombaton este.

Ez is szép volt, lányok!

Győzelmi öröm  Fotó: Czeglédi Zsolt (MTI)

Majális hangulat uralkodott már kora délután Debrecenben a Főnix Csarnok környékén. Alig múlt négy óra, és még négy óra volt hátra az esti Magyarország-Dél Korea junior kézi elődöntőig.

Oldalak