Sport

Utánunk a gólözön

Gólöröm  Fotó: DVSC

Az újoncok meccsén a Gyirmót együttesét látta vendégül, s győzte le a DVSC labdarúgócsapata szeptember 10-én, az OTP Bank Liga hatodik fordulójában.

Fergeteges hangulat, Loki-győzelem

Gólöröm a kispadon  Fotó: DVSC Kézilabda

A DVSC Schaeffler kézilabdázói péntek este a Kisvárdát fogadták a Hódosban a 2021-22-es szezon nyitányán. Egy félidő hibákkal tarkított, szoros küzdelem után a második játékrészben a Vasutas gyakorlatilag esélyt sem hagyott az ellenfélnek. Magabiztos, nyolcgólos diadallal kezdték az idényt a piros-fehér hölgyek.

Elúszóban a világbajnokság?

Ismét földre kerültek a magyarok  Fotó: mlsz.hu

Albánia vendégeként lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki selejtezősorozat ötödik játéknapján, vasárnap.

Ilyen sincs mindennap

Barátságos zászlócsere

A katari válogatott a világsztárokkal felálló Portugáliával csapott össze a Nagyerdőn szombaton. Amolyan igazi, nemzetközi nívójú, elképesztő hangulatban. Szó szerint.

Nézők előtt a DEAC

Dzseletovics dobása  Fotó: DEAC Kosárlabda

A DEAC férfi kosarasai már több fontos, tanulságos edzőmeccsen túl vannak, a péntek esti mégis az eddigi legkülönlegesebb volt. A román nagyágyú, CSM Nagyvárad ellen ugyanis szurkolók előtt léptek pályára Polyák Lászlóék az Oláh Gábor utcán.

Elsőosztályú csapat, másodosztályú forma

Ugrai két találata ellenére sem lehet boldog  Fotó: dvsc.hu

Sokasodnak a DVSC élvonalbeli rajtját övező szurkolói aggodalmak. Nem alaptalanul, ugyanis Huszti Szabolcs együttese az első három kör ötpontos mérlege után két vereséggel folytatta NB1-es menetelését, így a bajnoki rangsorban is visszacsúszott a veszélyzóna környékére.

3X3 – zárónapi izgalmak

A magyar lányok a harmadik helyen végeztek  Fotók: Debreceni Sportcentrum

Úgy tűnik, nagyon hamar elrepült ez az egy hét, hiszen máris vége a Debrecen főterén rendezett 3X3 viadalnak. A korosztályos világbajnokságon történelmi éremmel zártak a magyar lányok, míg a World Tour Masters szerb diadalt hozott.

Közel a rajt…

Vámos Petra küzdelme  Fotó: DVSC Kézilabda

A DVSC Schaeffler kézilabdázó hölgyei számára kettő szűk hét maradt hátra a bajnoki nyitányig. A szeptember 10-én esedékes, Kisvárda elleni kezdésre pénteken tartották a főpróbát. Az MTK elleni felkészülési találkozóval zárult a Loki szezonelőtti menetrendje.

3X3 csütörtökön: remek hangulat, menetelő magyar lányok

A győztes négyes  Fotó: Debreceni Sportcentrum

Csütörtökön sem pihentek az ifjú 3X3-as kosarasok. A Debrecen főterén rendezett korosztályos világbajnokságon magyar részről ezúttal a lányok folytatták menetelésüket a keddi győzelem után.

3X3: második nap, újabb magyar győzelem

Pályán a magyarok

Szerdán folytatódott Debrecen főterén a 3X3-as kosárlabda U18-as világbajnokság. Ezúttal a magyar fiúké volt a főszerep, akikre immár teltházas közönség volt kíváncsi a helyszínen.

Oldalak