Sport

Hűtlen maradt hozzánk a sors…

Hősiesen küzdöttek  Fotó: DVSC Kézilabda

Megadatott, hogy november 21-én szombaton végre ismét pályára lépjenek a debreceni piros-fehér kézis hölgyek. Nem ott folytattuk, ahol abbahagytuk, hiszen a tét jóval nagyobb volt a bajnoki pontoknál. Az EHF Európa Liga csoportköréért szálltunk harcba. A sors azonban a török Kastamonut szánta ellenfélként.

A magyar foci megint szép lesz

Elszánt, lelkes csapat a magyar  Fotó: MLSZ

Két veretlen meccsel zárta a Nemzetek Ligája idei kiírását a magyar labdarúgó válogatott, amely előbb Szerbiával játszott 1-1-es döntetlent, majd 2-0-ra verte Törökország legjobbjait, ezzel megnyerte csoportját és bejutott a legjobb európai válogatottakat tömörítő A-divízióba.

Nagy hajrá: Pécsen nyert a DEAC

Tóth Ádám fejsérülése szerencsére nem volt súlyos

A kétjegyű különbséget többször sikeresen ledolgozta a Pécs, a DEAC viszont összeszedte magát a hajrára és elhozta a két pontot a PVSK otthonából szombat délután. Bár Kovács Adrián koronavírus miatt nem lehetett jelen csapatával, a fekete-fehérek 11 pontos győzelemmel javították hétközi hazai vereségüket.

Huszáros hajrá, Szoboszlai-bomba: Eb-n a magyar válogatott!

Nehezen, de összejött

Nagyot küzdött és a hajrában fordítva 2-1-re győzött a magyar labdarúgó-válogatott Izland ellen, így ott lesz a jövő nyári Európa-bajnokság mezőnyében.

DEAC-kosár: csendes vesztes este

Moody támadásban  Fotó: MKOSZ

A DEAC férfi kosarasai számára a Sopron ellen adódott lehetőség pótolni a járvány miatti kihagyást kedden kora este. Utoljára szurkolhatott volna a debreceni publikum, de a hazai klub és a népegészségügy közös döntése alapján a kapuk már a szigorítások hatályba lépése előtt lezárta…hosszú időre.

Moody-est és DEAC-siker Szegeden

Lendületben a szegediek  Fotó: MKOSZ

Valóságos ki-ki meccsen diadalmaskodott szombat este Kovács Adrián legénysége a Szedeák otthonában. A két csapat között mindössze egyetlen kosár volt a különbség a találkozó végén, ami a legutolsó másodpercekben dőlt el.

Hogy „állunk” Debrecenben?

Újra edzésben  Fotó: DVSC Kézilabda

Hogy hogy állnak hazánk jelentős sportágainak debreceni sikercsapatai? A válasz a kérdésben rejtőzik: állnak. Legalábbis a focin kívül jóformán minden. A járvány hatásait nyögik a sportolók, vagy épp annak következményeit. A fény azért néhol fel-felvillan az alagút végén.

Örömteli hazatérés Moszkvából

Egy pillanatnyi küzdelem  Fotó: MLSZ

Nem vallott szégyent Marco Rossi magyar válogatottja az orosz sereg ellen. Annál fontosabb ponttal tért haza a csapat, hogy a „keleti front” élfutballistái ellen Gorbacsov Szovjetuniójának felbomlása óta Magyarország nem szerzett pontot tétmeccsen. Figyelem, szubjektív elemeket tartalmaz!

Tizenharmadszor ült fel párizsi trónjára a salakkirály

A tizenhármas neki nem szerencsétlen szám

Karrierje tizenharmadik Roland Garros-győzelmét könyvelhette el a verseny rekordbajnoka, Rafael Nadal, miután az október tizenegyedikén rendezett döntőben simán múlta felül a világelső Novak Djokovicot.

Gyűrű és glória: bajnok a Lakers

Tizenhetedszer  Fotó: CBS News

Története során immár tizenhetedik alkalommal lett az NBA legjobbja Los Angeles lila-sárga alakulata. Frank Vogel irányításával LeBronék egy olyan szezon végén emelték magasba a trófeát, amely során szinte semmi sem úgy sikerült, ahogy vártuk.

Oldalak