Sport

Új edző, régi gondok

Érthetetlen Dzsudzsák Balázs számára is  Fotó: dvsc.hu

Az újpesti vereség után hazai környezetben sem tudott nyerni az immáron Joan Carillo irányította DVSC. A hajdúságiak a Paks ellen végeztek 1-1-re október 28-án.

Az ifjú irányító-kalandor: Szabó Nina

Szabó Nina

Idén nyáron szerződött Debrecenbe a fiatal kézilabdázó, Szabó Nina, megannyi élménnyel a háta mögött és számtalan kitűzött céllal maga előtt. A DVSC Schaeffler irányító-átlövőjeként már a felkészülés során kipróbálhatta magát vezérszerepben és egy kicsit a nemzetközi kupaszereplésbe is belekóstolt.

Álom maradt…

Nem sikerült...  Fotó: DVSC Kézilabda

A DVSC SCHAEFFLER kézilabdázó hölgyei a román bajnokságban 5. helyezett Magura Cisnadie otthonában készültek eldönteni a nemzetközi szereplés kérdését. A Hódos Imre Sportcsarnokban vívott csata 22-22-es döntetlennel zárult, így akár ennél többgólos, Erdélyben született döntetlen is kedvező lett volna a Vasutasnak.

Ifjak az élmezőnyben – meggyőző a debreceni utánpótlás

Makó Zoé akciója  Fotó: DVSC Kézilabda Akadémia

A DVSC Schaeffler ifjúsági és serdülő élvonalbeli alakulatai rangadót nyertek. Kudor Kitti és Györvári Viktor csapatai szerda délután a Békéscsabát legyőzve őrzik helyüket a dobogós pozíciókban, míg Kudor Kitti NBII-es alakulata magabiztosan őrzi listavezető helyét.

Harminc percnyi szárnyalás – fontos diadal

Taktikai megbeszélés Szilágyi Zoltán vezetésével  Fotó: dvsckezilabda.hu

Nemzetközi megmérettetések szorításában sem állt meg az élet a DVSC-Schaeffler háza táján. Szilágyi Zoltán tanítványai bajnoki mérkőzésen látták vendégül a Dunaújvárost november 17-én.

A lejtmenet vége?

Milenko Topics - ennyi volt  Fotó: DEAC (Derencsényi István)

Összesen tíz bajnoki mérkőzés és 50 százalékos győzelem-vereség mérleg kellett ahhoz, hogy a DEAC-Tungsram éléről lemondjon a hullámázó teljesítményt felmutató edző, Milenko Topics. A Magyar Kupa kezdetéhez közeledve korántsem olyan biztos, hogy ott lesz a fekete-fehér gárda az indulók között. Az edzőváltás a lejtmenet vége lesz?

Egy hetet még várnunk kell…

Kezdés előtt, reményteli hangulatban  Fotó: DVSC Kézilabda

Hiába a kőkemény küzdelem, a hibák megbosszulták magukat és nem sikerült a DVSC Schaefflernek előnybe kerülnie szombat este a Magura Cisnadie ellen az EHF Európa Liga 3. selejtezőkörének első meccsén. A leginkább a védekezésről szólt összecsapás 22-22-es döntetlennel zárult.

Megdobbant a Loki-szív

Mindenkit meglepett a nagy fordulat  Fotó: dvsc.hu

Megszerezte harmadik győzelmét a DVSC labdarúgócsapata az OTP Bank Liga 2021/22-es kiírásának tizenkettedik játéknapján, szombaton. Az újabban Jeremiás Gergő és Dombi Tibor vezényelte piros-fehérek kétgólos hátrányból álltak fel, s arattak 5-3-as győzelmet a Budapest Honvéd felett.

Vasutas-menet

A szurkolók is kivették a részüket a sikerből  Fotó: DVSC Kézilabda

A DVSC Schaeffler felnőtt női kézisei az Érd pénteki legyőzésével megőrizték hazai veretlenségüket. Az élvonalbeli Vasutas-hölgyek azonban az utánpótlásban is kiválóan menetelnek. 

Megszületett az ötödik DEAC-siker

Tóth Ádám lendületet adott a debrecenieknek  Fotó: Derencsényi István

A DEAC-Tungsram férfi kosárlabdázói szombat este a Zalaegerszeg ellen, hazai pályán aratott huszonkét pontos diadallal megszerezték ötödik bajnoki győzelmüket. Hazai oldalon egy híján valamennyi kosárszerző játékos legalább tíz pontot jegyezhetett.

Oldalak