Karikás családi délután – HÉTVÉGI AJÁNLÓ

Karikás nap Fotó: debrecenplus.hu

Kicsiknek és nagyoknak vidámság, tánc, zene és játékok…Ezt kínálja 2014. február 15-én, szombat délutánra Debrecenben a Karikás Kulturális és Hagyományőrző Egyesület. A játszóházban daltanulással, vidám rigmusokkal és népi játékokkal várják a családokat.

A talpalávalót pedig az autentikus népzenét játszó Törköly Zenekar biztosítja, akiknek muzsikája már sok-sok csetlő-botló és fürgén járó lábat indítottak táncra. Bíró Zoltán (brácsa), Figeczki Tamás (nagybőgő), Lukács Pál (klarinét, ének), Pásku György (cselló, brácsa, tekerőlant) és Tóth Lilla (hegedű, ének) kitűnő játéka biztosítja a jó hangulatot még azoknak is, akik „csak” néhány kellemes óráért vagy a remek társaságért látogatnak el a Hal köztől alig néhány percre található közösségi házba. S hogy a kezdő lépésektől se féljünk, gyakorló táncpedagógusok segítik próbálkozásainkat.

Akik pedig inkább az alkotást választják, a kézműves asztalok széles kínálatából választhatnak. Hogy mi lesz az e heti ajánlás? Bárki megtudhatja, aki ellátogat szombat délután 16 és 19 óra között az Ifjúsági Házba (Simonffy utca 21.).

Tehát minden adott: a jó banda, a remek társaság és az alkotás öröme! Töltse együtt a család a szombat délutánt a Karikással!

Kultúr A.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.