Elektronikában is dobogósak

A csapat

Két dobogós és egy hetedik helyet szereztek a szekszárdi Országos Műszaki Tanulmányi Versenyen a debreceni honvéd középiskola hallgatói.

A Gábor Dénes Elektronikai Műszaki Szakközépiskola és Kollégium három diákja utazhatott el felkészítő tanáruk, Ráczné Kovács Mária kíséretében Szekszárdra, a háromnapos megmérettetésre. A szaktanár elmondta: az országos versenyen azok vehettek részt, akiknek az elmúlt két félév tanulmányi eredménye és a szakmai tantárgyak átlaga, valamint az elődöntőben nyújtott teljesítménye is kiemelkedő volt. Az ország legjobbjai gépész, elektronika és vegyipar szakmacsoportban mérték össze tudásukat – tette hozzá a felkészítő pedagógus.

A tanulmányi versenyt egyébként 44. alkalommal rendezte meg a Műszaki Oktatási (Kamara) Egyesület a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Miskolci Egyetem és a veszprémi Pannon Egyetem támogatásával.

Eredmények: Szabó Péter 14. évfolyam, 1. helyezés – elektronika; Gyöngyösi Balázs 12. évfolyam, 2. helyezés – elektronika; Domokos László 12. évfolyam 7. helyezés – elektronika.

Markovics Zita

hadnagy

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.