Loki: Pont ezt akartuk

Szétesik a Loki?

Végre! Elkezdődött a takarítás a Lokinál. Még igazán nem tudható, hogy az új bejárónő megtalál-e minden szemetet, de tény, egy alapos szellőztetés nem árt a garnitúrák környékén.

Nem Kondás Eli bá'-t sírom vissza, ami vele történt - hogy őt idézzem – „ez már történelem”, de neki is régen portalanítani kellett volna. Csakhogy egyedül nem merte megtenni, mert a tulaj állítólag nem engedte. Most a luzitán tréner, Pontes meglépte. Jó, ha szabad kezet kap, mert egyébként a bűz csak fokozódna.

Nem véletlen a lézengő és csendes szurkoló had a lelátókon. Az, amit az elmúlt három meccsen egyes túlfizetett, magukat labdarúgónak nevezett srácok a pályán produkáltak, alávaló cselekedet volt. Megcsúfolása, becsapása, arcul ütése mindazoknak, akik elővették a pénztárcájukat és fizettek a szánalomért.

Tudom, most nem olyan hangot ütök meg, mint kellene, lehet, hogy valamivel alpáribb vagyok a szokottnál, de hát ez foci. Ehhez kis hazánkban mindenki ért. Én is. A nagyerdeiben is hangosan véleményt formálok, és idegbetegen megyek haza.

Bánt, hogy hülyének néz néhány agyontetovált huszonéves.

Vagy fél esztendeje egy sajtóbeszélgetésen azt mondta az egyik edző, hogy valamilyen statisztika szerint Jovanovics többet fut egy-egy meccsen, mint bárki más a magyar mezőnyből. Örültem neki, csakhogy az egy másik sportág. Vagy ott van Kulcsár esete. Nem tudom, mérték-e valamilyen módszerrel, de rajta például a hármas sípszó után is érezni a Bac dezodort, annyira nem izzad meg. Tisza Tibiről hetek óta tudjuk, hogy csalja a Szpari. Így is állt hozzá. Kiállíttatta magát. Varga Józsi már tavaly menni akart. Most a hírek szerint közel 400 ezer euróért el is viszi a Vidi. A jogász Horváth pedig többeknek okoz mostanság különösen nagy vagyoni hátrányt, mert a mutatott produkciójáért fizetnek. Pedig ezeket a fiúkat egykoron - nem is olyan régen - imádtam. Egyedül Castilliont nem tudom bántani. Ő ennyire képes. Mint az a nagyszerű szakember, aki meglátta benne a fantáziát és idehozta.

Pontes megmondta: jöjjenek a fiatalok. Örülök a döntésnek, és higgyék el, türelmes leszek, adok, adunk időt a portugál triónak, ha látjuk majd a pályán a mieinket, a cívis mentalitásúakat, Szilvásit, Szatmárit, Kertész Tamást, Kerekes Krisztiánt, Bereczkit, meg a többieket.

Már az Újpest ellen. Mert, ahogy a mester fogalmazott: Debrecen többet érdemel. És ha így lesz, elmegyek a kaszinóba, bedobok egy ezrest valamelyik gépbe, hogy éreztessem az elnökkel, ez a csapat mindenkié!

W. Gy.

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.