Egy nap „off” együtt

Április 11-én egy kis szórakozás

A DE BTK HÖK, valamint a KLK KKB közös szervezésében április 11-én érkezik a Debreceni Egyetem főépülete mögötti, Kossuth Lajos Kollégiumok közötti Kolitérre a DAY OFF. A rendezvény amolyan minifesztiválként nyújt lehetőséget a hallgatóknak egy kis kikapcsolódásra az órai keretek monotonitásából. A fesztiválhangulat pedig valóban garantált.

Ahogyan a rendezvény – cikkünk végén linkelt – Facebook-eseményében is olvasható, e dátum a költészet napja, valamint Debrecen város napja is. A DAY OFF pedig a Debreceni Egyetem köreiben is megkoronázza ezt a nem átlagos dátumot. Mint azt már megszokhattuk, az effajta rendezvények szervezői egyaránt adnak a kulturális, kulináris és szórakoztató élvezeteknek – most sincs ez másképp. A sörpadokkal telített téren frissítőt lehet majd vásárolni a Koli Klub (Kolkáv) kitelepülésénél, az éhség csillapítása sem maradhat el, valamint lesz vattacukor és minden más, mi szem-szájnak ingere. A kocsmasportokat kedvelő dinamikus duók sörpongon vehetnek részt, illetve visszatér a színpadra az egyetem igen nívós tehetségkutatója, a UDream. A tehetségkutatón érdemes lesz akár rajongóként is részt venni, hiszen a számos jelentkező a legkülönlegesebb bemutatókkal készül az ének-zenétől egészen a lélegzetelállító látványelemekkel tarkított produkciókig.

További szolgáltatásokként most a fegyverek és csaták szerelmesei is megtalálják a maguk foglalatosságát, hiszen airsofttal és bokszgéppel is tesztelhetik ügyességüket, erejüket.

A késő délelőttől egészen éjszakáig tartó DAY OFF díjmentes, így ingyenesen lehet rajta részt venni, ám az italpultnál kizárólag kártyás fizetés lehetséges.

Részletek, jelentkezés: ITT

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.