Választás 2014 – Szili Katalin 12 pontos programja

Budapest, 2014. március 14., péntek (MTI) - Szili Katalin szerint 1848 óta változatlan az óhaj, hogy legyen béke, szabadság és egyetértés, de Petőfi Sándor ma sem fideszes, sem kormányváltó nem lenne. A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) elnöke a fővárosi Pilvax Kávéházban, pénteken tartott sajtótájékoztatóján bemutatta a párt 12 pontját is - közölte a KTI az MTI-vel.

A közlemény szerint a szombati nemzeti ünnep alkalmából tartott eseményen az Országgyűlés korábbi elnöke azt mondta: ez a nap nem lehet a hatalmasságoké, meg kell tartani a szabadságszerető magyar nép ünnepeként. Véleménye szerint 1848 óta változatlan az óhaj, hogy legyen béke, szabadság és egyetértés. Ezt akkor is meg kell valósítani, ha éppen kampányidőszak van, ha máskor nem, legalább a nemzeti ünnep idején.

A társadalom békéje és jóléte érdekében ma újra szükség van egy 12 pontos programra - tette hozzá Szili Katalin.

A KTI 12 pontos programjában szerepel a magáncsődtörvény megalkotása, a teljesítményekhez igazodó bér- és jövedelemrendezés, a legalacsonyabb jövedelműek adójának radikális csökkentése, a képviselők visszahívhatósága, az állampolgári jogon járó alapnyugdíj bevezetése, valamint a kis- és középvállalkozások kiemelt támogatása is. Szili Katalin hangsúlyozta: egyfajta 12+1. pontként megjelenítik a „Hiteles megoldást, hiteles képviselőket!” követelést - írták.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.