Tinik verték a bajnokot

Sihederkorú csapattal állt ki a DVSC-TEVA labdarúgó csapata kedden este a Liga-kupa visszavágóján a Győr ellen. Kondás Elemér olyan összeállításban küldte a gyepre a srácokat, hogy szerintem ők is csak a középkezdés után mutatkoztak be egymásnak. Tinik uralták a mezőnyt rögtön a kezdés után.

Karikás - Króner - Szatmári - Vadnai hátvédnégyes szűrte meg a tavalyi bajnok ETO gyér támadásait. Különösen az alig nagykorú Karikás Krisztián villogott. Szerelt, futott az oldalvonal mellett, beadott és gálázott. Óriási jövő előtt áll a srác.

De ne feledkezzünk meg a többi fiatalról sem. Ferenczi, Bódi, az új szerzemény Kovács Ádám  néha már kezicsókolommal köszönhet Sidibének, de jól megértették egymást ezen az esős kedd késő délután.

Egygólos hátrányt kellett ledolgozni az együttesnek,  tudvalévő ugyanis, hogy a múlt héten 2 : 1 arányban alulmaradtak a Rába partján. Néhol becsúsztak pontatlan átadások, a fiatalos hevület olykor rossz megoldásokat szült, de a  kitartó, csaknem kétezer drukker örömmel konstatálta a kilencven perc után, hogy a „gyerekek” hármat gurítottak az ellennek, és csak egyet kaptak. És még egy  tizenegyest is elhibáztak.

Kitűnő nevelő munka zajlik tehát Debrecenben, joggal lehetnek optimisták a piros-fehér színek rajongói.

Vasárnap délután aztán következik az OTP liga, a bajnokság. Jön a Szombathely. Ősszel az utolsó másodpercekben egyenlítettek otthon a vasiak, akkor a Loki számára  sajnálatos döntetlennel zárult a Perint-parti parti.

Most lehet és kell is törleszteni. És akkor a Kisalföld ezen a héten kipipálva!

W. Gy.

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.