Most még jobban számítanak a szurkolókra

Gyógyulj meg hamar, Ákos!  Fotó: DEAC

A DEAC férfi kosáralakulata javában menetel a Magyar Kupában való részvétel felé, ebben pedig elidegeníthetetlen érdeme van a fekete-fehérek szüntelen lelkes szurkolóinak, szimpatizánsainak is, akikre most még nagyobb szüksége van a csapatnak.

Budapesten egy győzelemmel eldőlhet a kupaszereplés a Debreceni Egyetem legénysége számára, majd szerdán idénre búcsúznak az Oláh Gábor utcától a Szeged ellen Andjelko Mandics tanítványai, végül pedig december 30-án idén utoljára lépnek pályára, az OSE otthonában. A DEAC rajongóira, szurkolóira azonban most nem – csupán – a lelátón van szükség. Másfél esztendővel ezelőtt ugyanis a klub felnőttcsapatának, valamint a DEAC Kosárlabda Akadémiának egyik kiemelkedő ifjú kosarasánál, Kovács Ákosnál csontvelőbetegséget diagnosztizáltak. Mindez pedig azzal jár, hogy Ákos kosárkarrierje bizonytalan ideig félbeszakadt, ráadásul csontvelőátültetésre lesz szüksége, amely beavatkozás nagy vérveszteséggel jár. Ezt pótolandó most mi is hatalmas segítségére lehetünk.

A kiváló fiatal játékos családjának közleménye szerint elsősorban nullás vércsoportú véradományokat várnak, de természetesen – ahogy ez ilyen helyzetben lenni szokott – a csoportok különbözősége nem kizáró ok, hiszen az irányított véradás lényege, hogy a leadott dózis vért – amennyiben nem egyezik – megfelelő vércsoportra cserélik, Ákoshoz pedig majd azt juttatják el.

A család, a csapat, a klub, no és persze elsősorban Ákos nagyon számít mindenki segítségére!

Irányított véradáshoz szükséges adatok:

Név: Kovács Ákos Bence
Társadalombiztosítási azonosító (TAJ): 120 612 673

A véradások helyszíneiről, valamint időpontjairól az alábbi linken található további információ:

https://www.ovsz.hu/hu/ver/veradasok

Kitartást, Ákos! Mihamarabb várunk vissza!

Barna Marci és a Díszpolgár magazin munkatársai

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.