Magyar Csapat (átvett cikk a hvg.hu-tól

Szerző: hvg.hu -ha

 

Aki hülye, velünk tart!

Azért írunk Önnek, mert kurvára hatalmon akarunk maradni, és úgy értesültünk, hogy Ön kellően szűklátókörű, kádárista csökevény, egyszóval: nép, és pont tenne arra, ha a jobboldal kedves szólamait kezdenénk hangoztatni; amennyiben nemzeti célokról, történelem kerekéről, lélekbentizenötmillióról papolnánk. Valószínűleg azon is csak bosszankodna, ha piacról, beruházásról, növekedésről, munkahelyekről, dzsídípíről értekeznénk. Így marad az, az Ön által is könnyen érthető üzenet, hogy valamiért kevesebbet kelljen fizetni. Mindegy miért, milyen áron.

 

Ne azt kérdezd, mi tehet érted a hazád, azt meg végképp ne, mit tehetsz te a hazádért, hanem azt, hogy mennyivel csökkent a rezsid.

A fenti magasztos cél érdekében, az elmúlt egy év során megálljt parancsoltunk a közszolgáltató cégeknek, valamint a józanésznek, és a családok érdekében átszíneztük a közműcsekkeket, hogy így demonstráljuk: közös erőfeszítéseink eredményeként csökken a rezsi, nő a gáz! Igaz, ennek sokszorosát költöttük el költséges hobbinkra, méregdrága utakra, értelmetlen reklámkampányokra, haveri megbízásokra, továbbá idióta gazdaságpolitikánk finanszírozására, de Ön van annyira korlátolt, hogy erre soha nem fog rájönni, így bátran kérkedhetünk sosemvolt teljesítményünkkel.

 

A zsömle kicsi, de a pofánk nagy.

A külső és belső ellenség azonban nem nyugszik. Imperialisták, rezsiszabotőrök, bankárok, áram- és gázszolgáltatók, királyok, hercegek, grófok, naplopók és bajnaisták állnak ugrásra készen eltörölni az épülő rezsiszocializmus vívmányait. Ezért most az a legfontosabb, hogy megszervezzük magunkat! Lankadatlan éberség! Ennek érdekében spontán gyűlések keretében létrehozzuk a Magyar Csapatot, melyhez az Ön lakó- vagy munkahelyéhez legközelebbi rezsisejten keresztül csatlakozhat, nevének, beosztásának, számlakivonatának rezsiösszekötőhöz való eljuttatásával. A tanácskozásokon önkéntesen hitet teszünk a második ötéves rezsicsökkentési terv célkitűzései mellett, és szolidaritásunkat fejezzük ki a globális rezsigyarmatosítók által fenyegetett népi demokráciák irányába.

 

El a kezekkel a rezscsöktől!

Amennyiben nem tud eljönni a tanácskozásra, semmi baj, majd megyünk magáért jelentkezhet a levél alján található telefonszámon is. Egyszersmind engedje meg, hogy sikerekben gazdag, rezsimentes újévet kívánjunk, a Dicsőséges Tavaszi II. Fülkeforr reményében. Addig is szállj, te büszke ének:

Reggel, délben, este hatkor

Rezsit csökkent Orbán Viktor!

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.