Kiváló szórakozás – olasz nyereménnyel

Látványos és aranyos

Igen látványos, kutyás ügyességi sportverseny (agility) lesz május 21-én, most szombaton 8 órától Debrecenben a Zákány utcai sportuszoda mögötti füves területen.

A XII. Hajdú-DASZE (Debreceni Agility Szabadidősort Egyesület) Kupa a kutyák látványos versenye okán kiváló családi rendezvény, a különböző próbák bemutatóját a sok éves tapasztalat szerint élvezi az egészen apró gyerek és az aggastyán felnőtt is. A gyakran elbűvölően aranyos és elképesztően okos kutyák még kellemetlen idő esetén is felejthetetlen szórakozást nyújtanak mindenkinek.

Az agility minden kutya számára pozitív megerősítéssel, könnyen, játszva megtanítható ügyességi sport, amely a díjugratáshoz hasonlóan akadálypályán zajlik.

A verseny mellett az egyesület tagjai a kulturált kutyatartás népszerűsítése mellett a kutyakiképzés technikáit is megismertetik a programra látogatókkal.

A verseny kísérő programja a tombolasorsolás, ahol a támogatók által felajánlott kisállat felszerelések mellett a fődíj egy olaszországi hosszú hétvége, félpanziós ellátással.

A DASZE a kulturált kutyatartás tanítása, nevelése, népszerűsítése mellett segítő kutya kiképzéssel is foglalkozik. A kutyás sportok közül pedig az agility mellett az obedience, flyball, frizbi, dog dancing népszerűsítését és oktatását végzi. A DASZE tagjai szívesen vállalnak bemutatókat rendezvényeken és közoktatási intézményekben. (X)

L.J.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.