Fiatal filmeseknek hirdetnek pályázatot

Lehetőség fiataloknak

Magyarországi és határon túli fiatal magyar filmeseknek hirdet pályázatot a 27. Tartóshullám - Mediawave Együttlét fesztivál, amelyet április 27. és május 1. között rendeznek a komáromi Monostori Erődben.

Pályázni lehet rövidfilmek, kisjáték-, kísérleti és dokumentumfilmek leírásával, szinopszissal és treatmenttel. A beküldött anyag nem haladhatja meg az öt oldalt, és tartalmaznia kell a megvalósítás technikai igényeit is - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Mint írják, a Mediawave idei hívószava a megÚJULÁS / reFORMÁCIÓ, a versenybe nevezett filmek és az egyéb programok e témakörbe tartozó események mentén zajlanak. A szervezők arra kérik a pályázókat, hogy vegyék figyelembe ajánlott témaként a tágan értelmezhető reformáció tematikát.

A pályázatra beérkező anyagok közül egy előzsűri javaslata alapján öt pályázónak lehetősége nyílik arra, hogy a fesztivál szakmai programjának keretében részletesen ismertesse tervét. A pályázatok beküldői tervük megvalósíthatósága érdekében részt vehetnek a Mediawave nyári táborának filmes workshopján is, amelyet Somogyfajszon tartanak július 15. és 22. között, de lehetőséget kínálnak produceri közreműködéssel a Média Mecenatúra pályázatain való részvételre is. A pályázatokat viol@mediawave.hu email címre várják a szervezők.

MTI

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.