Campus: ütős volt az első nap

Népszerű és látványos az óriáskerék is

Szó szerint megszűntek a korlátok a tizenkettedik Campus Fesztivál első napján. Kowalsky meg a Vega, Majka, Metzker Viktória, Nora En Pure mellet számos közönségkedvenc szórakoztatta rajongóit.

A nulladik nap kezdeti nehézségei után rácáfolt a szerdán tapasztaltakra a fesztivál színvonala, hiszen a megnyitó NI Nagyszínpad, a Campus előterében található promóciós üzletsor és az immár teljessé bővülő kínálat már a kora délutáni órákban ezres közönséget csábított ki a Nagyerdő szívébe. Az első számú pódiumon Horváth Tamás, Kowalskyék, majd Majka is bulizott, a további színpadoknál pedig szintén neves könnyűzenei formációk, dj-k léptek fel. A Csokonai Színház kitelepülésénél színi részletek várják a műfaj kedvelőit.

Közkedvelt helyszín az északi-rendezvénytéren megtalálható Soproni nagysátor, ahol estétől egészen hajnalig igazi partihangulat uralkodik. A buliban gyakorlatilag minden korosztály előszeretettel vesz részt az egészen kicsiktől a fiatalokon át az idősebbekig.

A lehetőségeket, szolgáltatásokat, kényelmet tekintve semmiben nem szenvedünk hiányt, hiszen számos étterem, kifőzde standja rendelkezésünkre áll, a folyadék pedig természetesen minden mennyiségben pótolható, és pihenésre is van lehetőség a kifejezetten erre a célra felépített sarkoknál.

A második, pénteki nap kiemelt fellépője az „otthon” zenélő, Campus állandó résztvevője, a Tankcsapda lesz. A külföldiek közül ezúttal Alan Walker is színpadra lép majd.

Barna Marci

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.