Az édesség gyáros keserűsége - Budapesten tüntet a debreceni vállalkozó

A vitatott édesség

Május 8-án, csütörtökön mintegy félezer dolgozó részvételével a magyar bíróságok ítéletei ellen demonstrál a debreceni vállalkozó: Felföldi József.

A 2013-ban Pegazus díjjal is kitüntetett cégtulajdonos úgy véli, hogy a hazai törvényhozás néhány tagja, de különösen egyetlen bírónő nem pártatlan, ha a debreceni vállalkozóról van szó. A Díszpolgárnak nyilatkozott Felföldi József.

- Hét évvel ezelőtt egyszer már padlóra küldött ítéletével a jogot sajátosan értelmező bírónő. Akkor egy ausztrál cég, a Unistraw Holdings jelentett fel mindenütt, hogy elloptam a szabadalmukat az ízesített szívószál gyártásakor. Spanyolországtól Dél-Koreán át mindenhol én nyertem, kivéve saját hazámban. Itt dr. Csüllög Katalin bírónő három évre eltiltott minden tevékenységemtől. Pereltem, később nekem adtak igazat, de az eltelt 36 hónap alatt veszítettem két és fél milliárd forintot, a hitelemet, a megszerzett becsületemet, a piacot. Most ugyanez a helyzet.

- Konkrétan?

- Ismét megjelentek az ausztrálok, újra próbálkoznak. 107 oldalas beadványt nyújtottak át a Fővárosi Törvényszéknek, nekem adtak két munkanapot, hogy véleményezzem, észrevételt tegyek. Az az érzésem, hogy szándékosan ki akarnak készíteni. Velem együtt még több száz családot. Ezért vonulunk a Parlament elé. Petíciót kívánok átnyújtani a házelnöknek és törvényszék fejének.

- Milyen végeredményre számít?

- Korrupciómentes, a jog eszközeivel operáló, hiteles, pártatlan ítélkezést. De ez lehet, hogy  csak utópia?

 W. Gy.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.