Győzelemmel megy „pihenni” a Loki

Takács egy korábbi gól után

1-0-s Honvéd elleni győzelemmel búcsúzott a Loki a Nagyerdei Stadiontól a 2017-es őszi szezonra.

A küzdelmes és parázs hangulatú meccsen Takács Tamás parádés góljával tudott győzni a DVSC, amely ezzel a 3 ponttal bebiztosította a téli szünetre a 3. helyét a tabellán. A csapat összefogott játékot játszott az első játékrészben, amit csak fokoztak Nagy Sándor bravúros védései. A második félidőben kissé lankadt a figyelem, azonban a hazai kapus ezután is folytatta remek védés sorozatát. A hajrában gyakorlatilag üres kapu előtt, 3 méteres távolságból lőtt a kapu mellé Danilo (Honvéd játékos), amivel a meccs talán legnagyobb helyzetét puskázta el. A végjátékra és az amúgy is 3 perces ráadásra Kassai Viktor már-már indokolatlanul húzott rá újabb hosszú másodperceket, azonban gólhelyzet már nem alakult ki, így a cívisvárosiak ismét fontos győzelmet arattak.

Ugyan a helyszínen mindössze két és félezer ember szurkolt, az M4 adatai szerint a képernyők előtt ennek többszöröse követte figyelemmel a Nagyerdőn lejátszott rangadót. Az alacsony nézőszám ellenére is szuper focihangulat uralkodott az ultráknak köszönhetően, akik a hideg ellenére is az egész mérkőzésen lelkes és hangos énekléssel biztatták csapatukat. A Lokomotiv szurkolók a címdalt többször is elénekelték, majd a szokásos győzelmi ünnepen (a meccs utáni percekben) már a játékosok is beszálltak a b-közép szektora előtt.

Utolsó idegenbeli meccsét december 9-én, szombaton vívja a Debrecen. A csapat a keleti rangadón Mezőkövesden a Diósgyőr vendégeként lép pályára, ahol egyébként a hajdúságiak számítanak esélyesnek.

marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.