Jobbik: az emberek itthoni boldogulása Magyarország érdeke

 Budapest, 2014. február 2., vasárnap (MTI) - A Jobbik szerint Magyarország érdekeivel ellentétes, hogy az MSZP annak biztosítékát kéri a kormánytól, minél több dolgozó ember hagyhassa el Magyarországot. Az ellenzéki párt  az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta, "az emberek itthoni boldogulása hazánk érdeke".

 

    Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője szocialista politikusok aznapi sajtótájékoztatójára reagált. Gúr Roland, a párt EP-képviselőjelöltje ugyanis arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hétfőn az Országgyűlésben tartandó, a négyéves kormányzásáról szóló beszámolójában "valljon színt", mit tett azért, hogy a magyar állampolgárok továbbra is szabadon vállalhassanak munkát az Európai Unió tagállamaiban.

   A Jobbik erre válaszul azt írta: a Fidesz és az MSZP közös bűne, hogy nem tudtak biztonságos jövőképet és tisztességes megélhetést nyújtó béreket garantálni a munkavállalóknak, és ez a jelenség is rávilágít arra, hogy az elmúlt huszonnégy évet kell leváltani az áprilisi választáson. Közölték: a "nemzeti ellenzék" kormányra kerülve munkahely- és otthonteremtéssel tartja majd itthon a fiatalokat, illetve követ el mindent azért, hogy a kényszerből külföldön munkát vállaló magyarok hazatérhessenek.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.