Online filmszolgáltatás az Apollóból

Részlet a film plakátjából

Debrecen első filmszínháza, az Apolló mozi "teleportálja" az otthonokba a magyar filmkultúrát! Ebben a rendkívüli időszakban, amikor az idén 108 éves art mozi sem tudja személyesen már a nézőit fogadni, a Youtube csatornán előre meghirdetett időpontban filmeket mutat be, azt követően pedig neves rendezőkkel, színészekkel, alkotókkal online beszélget Fejér Tamás, a mozi vezetője.

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében, elsőként debreceni kötődésű alkotók filmjeinek ingyenes megtekintésére nyílik mód!

Minden héten csütörtök délután a közös, mégis biztonságos mozizást követően a "chatszobába" mindenki bekapcsolódhat kérdéseivel, kommentjeivel.

Első alkalom: 2020. március 26-án (csütörtökön) 17:30 - Életem legrosszabb napja című
film online premierje.

A film után rögtön élő beszélgetés a rendezővel, Pólik Józseffel az Apolló mozi facebook oldalán!
Szereplők: Gelányi Imre, Mészáros Ibolya, Kókai Gabriella, Marczin István Bence, Kelemen István, Szabó Elemér, Fóris Judit, Sőreghy Ágnes, Nyitrai Illés, Burai Árpád, Beretvás Gábor, Jámbor Katalin.

Tartalom: András most töltötte be ötvenedik életévét. A születésnapi buli nem úgy sikerül, ahogy tervezte, ráadásul másnap az élettársa, a húsz évvel fiatalabb Nóra is faképnél hagyja.

Ezután váratlan, hol drámai, hol groteszk események követik egymást: András negyven év után találkozik Tibivel, egykori általános iskolai kínzójával, Piroskával, a szexfüggő nyugdíjassal, Istvánnal, az asszony szektataggá vált fiával; megismerkedik Irénnel, a filozófiai tanulmányokat író pénztárosnővel, Carmennel, az „álomszép” prostituálttal és Sanyival, az érzékeny lelkű nő kemény öklű stricijével. A nap végén András a „hős” szerepében találja magát egy idegen lakásban, kezében egy törött, fegyverként is használható sörösüveggel. (Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=SD9a3OZW9f4)

Az Apolló mozi szeretettel vár minden érdeklődőt március 26-án, csütörtökön 17:30-tól egészen 19:30-ig ezen a linken keresztül!

https://www.youtube.com/watch?v=e1l4wOx_xoA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR361F9xxodA5BpYzhavabdyOEC_4rN-jQ0n0Jpu3A9sB2X9H-O-AaUQX3o

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.