Megvan az öt legjobb hang

Az idén is megrendezik a Virágkarnevál előtt a Debrecen hangja vetélkedőt. A szakmai zsűri a következő öt fiatal tehetséget jutatta be az augusztus 19-i döntőbe: Bíró Judit, Böjte Réka, Varga Kinga, Varga Zoltán és Zsupos Ágnes.

A döntősök az Abrakazabra együttes élő kíséretével tízezres közönség előtt léphetnek fel a Virágkarnevál előestéjén, augusztus 19-én a Kossuth téren. Olyan sztárok is közreműködnek még az este folyamán, mint Bebe, vagy az LGT zenekar gitárosa, Karácsony „James” János.

Az öt énekes közül most is a közönség döntheti el, hogy ki lesz a Debrecen Hangja cím birtokosa. Az augusztus 19-i döntőn ugyanis az a fiatal győz majd, aki a lehető legtöbb közönségszavazatot kapja. Szavazni az elődöntőt követően a 0620-20-20-220 számon július 21-től augusztus 19-ig lehet. A nem emelt díjas SMS-ben csak a sorszámot kell beküldeni.

Sorszámok a következők:

1. (Bíró Judit), 2. (Böjte Réka), 3. (Varga Kinga), 4. (Varga Zoltán) 5. (Zsupos Ágnes)

A régió, egyedülálló zenei tehetségkutató verseny két éve debütált óriási sikerrel a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. szervezésében. Idén közel százan jelentkeztek a Debrecen Hangja 2014 programjára. A szakmai zsűri a beérkezett hanganyagokat elemezve választotta ki azt a 16 versenyzőt, akiket július 17-én este a Kossuth téren a nyilvános elődöntőn hallgatott meg.  Név szerint elődöntősök voltak: Bíró Judit, Böjte Réka, Erdős Orsolya, Horváth Zoltán, Jenei Olívia, Kárpáti Eszter, Kovács Szilvia, Oláh Csilla, Székelyhidi Csaba, Szilágyi Fruzsina, Szilágyi Zita, Tóth Péter, Újvári Szabina, Varga Kinga Magdolna, Varga Zoltán, Zsupos Ágnes.

Az idei zsűri tagjai voltak:

Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft ügyvezetője, Bebe, énekes, a magyar funky koronázatlan királya, a Back II Black és az Abrakazabra frontembere, akinek most készül élete első szólólemeze az Abrakazabrával, Éliás Jr, Artisjus-díjas előadó, a magyar Barry White, az X Faktor Tehetségkutató énektanára volt, Varga Antal, többszörös aranylemezes dalszerző, az idén 15 éves Abrakazabra zenekar vezetője, Fazekas Laci, rádiós műsorvezető.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.