A bolond nő

A szőke nő vezet

A szőke nő vezetni tanul. KRESZ-vizsgája tizenhatodjára sikerült. A gyakorlati oktatás első napján az oktató első utasítása a következő volt: - Fogja meg a kormányt!

Mire a szőke: - Melyiket?

Nemrég az interneten kerengett egy videó arról az orosz nőről, aki tankolni próbált. Kocsijával úgy állt a kúthoz, hogy tankja a túloldalra került. A szőke kiszállt, de nem a kocsioldali pisztolyt emelte le, hanem átlibbent a másik végére. Míg igyekezett tankjáig eljutni, jó néhány benzinfröccsöt lövellt a levegőbe. Perces birkózás után belátta, úgy nem fog a tankolás sikerülni. Bevágódott verdájába, nyitott tankja ellenére indított, hogy egy kicsit arrébb guruljon. Ekkor két tankoló már pánikszerűen menekült. A nő újra a túloldali pisztolyhoz lépett. Megkérte utastársát, barátnőjét, segítsen. Most már ketten igyekeztek a naftát eljuttatni a tankig. A kútkezelő is a helyszínre rohant. Próbált közbeavatkozni, ám a hölgyek hevesen tiltakoztak. Még néhány rántás a csövőn, s mivelhogy a pisztollyal nem érték el a tanknyílást, feladták. Mindketten visszaültek és nyitott tankkal elhajtottak.

Hasonló jelenetekért nem kell Moszkvába utazni. Hazai földön is akad elég. Október 29-én délelőtt tíz után a Fórum parkolójából egy seatos hölgy gurult a kijárati kapuhoz. Fogta parkolójegyét, hogy bedugja az ellenőrző masinába. Dugta volna először, másodszor, sokadszor, a kártya azonban az istennek sem csúszott az infrafény alá. A szőke nő kiszállva is próbálkozott. Az eredmény nem változott. Mögötte türelmetlen dudaszó harsant. Erre a seatos bosszúsan kocsijába vágta magát, gázt adott, kormányát jobbra rántotta és nekirontott a kijáratot a parkolótól elválasztó szegélynek. Első két kereke át is bakkant, miközben egy terelőoszlopot fellökött, egy másik pedig éktelen csikorgással járműve alá szorult. A további haladást motorja lefulladása akadályozta meg. A középkorú, festett nő kiszállt, megnézte az alászorult oszlopot, majd felháborodottan rohant a parkoló kezelőihez. Ott, még mielőtt a bőszült nő rájuk önthette volna minden szennyét, mocskát, megmutatták neki, hogyan kellett volna a kártyát bedugni. A nő megsemmisülten kullogott vissza. Száját azért néhány cifra káromkodás elhagyta, jutott belőle a szolgáltatóknak is. Mire kocsijához ért, segítőkész autósok kiszabadították az oszlopot, a kocsit visszaemelték a kijárathoz. A nő duzzogva dobta magát az ülésre, se szó, se beszéd, újra gázt adott. Most a sárga-fekete színű terelőszegélynek hajtott. Jól megdobta a járgányt, de a vezetőt a legkevésbé érdekelte. Megszégyenülten húzott el a helyszínről.

No comment.

Somogyi Ferenc

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.