Nem nagy szám, ha a főzésről beszélünk, de ha életünkben először készítünk el egy ételt, ami ehető is, nem a kukában végzi, akkor már büszkeség tölti el készítőjének lelkét - így az enyémet is.
Életem első lecsóját külhonban, Finnországban főztem. Nagyon büszke voltam rá. Nem hittem volna, hogy ilyen jó, pontosabban fogalmazva, finom lesz. Ez a lecsó nem magyar alapanyagokból készült, így egyes hozzávalók más minőségben mutatkoztak, mint például a tojás (valahogy más volt).
Hozzávalók: 3-4 darab paprika és paradicsom, 2-3 darab (fej – a szerk.) hagyma, és ízesítésként hazulról csomagban küldött kolbászt vagy finn csomagolt szalámit is hozzáadhatunk. A paradicsomot ketchuppal erősítettem.
Jó étvágyat hozzá, akár itthon, akár máshol!
(A főszerkesztő megjegyzése: Drága Eszter! Mindent egyszerre tegyünk a lábosba, vagy a hagymát utólag? – B.A.)
Somogyi Eszter
Új hozzászólás