Stresszoldó megoldás

Olcsó és talán hatékony

A módszert megismerők garantáltan alkalmazni és szeretni fogják.

Az interneten a napokban bukkant fel egy hír: a női mell megfogása hatvan százalékkal csökkenti a stresszt. Ahhoz nem fér kétség, hogy a teremtés koronái között egyértelműen nyerő terápia lesz. Természetes (gyógyszermentes), pénztárcabarát kúramód.

Igen ám! Azért akad egy-két bökkenő. Ha otthon ideges az ember, ott kéznél a megoldás (feleség, élettárs), de az utcai, munkahelyi feszültségoldás nehézségekbe ütközik. Bár nincs lehetetlen. A flaszteren önkéntesek segíthetnének, szeretetszolgálatok aktivistái siethetnének a rászorulók megsegítésére. Munkahelyen is lehet önkéntesekre számítani, de ha úgy nem akad terapeuta, akkor kecsegtető nagyságrendű dotációért bizonyosan lenne jelentkező. Természetesen a sürgősségi beavatkozás kellő diszkrécióval történne. A beavatkozások pozitívan hatnának a munkateljesítményre, -morálra, munkahelyi légkörre.

A terápia igénybevételénél hátrányba kerülnének a nyugodt, kiegyensúlyozott férfiak és az őszinték, akik azért nem álstresszelnek, csakhogy ciciket sűrűbben markolászhassanak.

A nők se búslakodjanak, ne érezzék magukat kiszolgáltatottnak. Reájuk ugyanúgy hatást gyakorol az izmos férfi mell simogatása. Problémáik is a férfiakéval azonosak. Talán a különbség a feszültségmérséklésre jelentkezők számában lenne tetten érhető.

Különben lehet, a stresszoldás efféle módjából semmi sem igaz, csak újabb ürügy a mellekhez féréshez.

Somogyi Ferenc

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.