Labdarúgó NB I - Döntetlen játszott a Debrecen Pakson

  Paks, 2015. szeptember 26., szombat (MTI) - Az otthon fellépő Paks 1-1-es döntetlent játszott a Debrecennel szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában.

 

      OTP Bank Liga, 10. forduló:
Paksi FC - DVSC-TEVA 1-1 (1-0)
------------------------------
Paks, 1000 néző, v: Vad II
      gólszerzők: Bartha (8.), illetve Tisza (63.)
      sárga lap: Szabó J. (13.), Kecskés (40.), Balázs Zs. (45.), Lenzsér (60.), illetve Korhut (11.), Zsidai (49.), Balogh N. (80.)

      Paks:
      -----
Molnár P. - Kulcsár D., Lenzsé, Gévay, Szabó J. - Bartha, Bertus (Bor, 85.), Kecskés, Papp K., Koltai (Hahn, 77.) - Balázs Zs.

      DVSC:
      -----
Radosevic - Mészáros, Máté P., Brkovic, Korhut - Jovanovic (Tisza, 56.), Varga J. (Zsidai, 26.), Bódi, Ferenczi J.(Kulcsár, 83.) - Balogh N., Sidibe

    Meglehetősen gyorsan, mindössze nyolc perc után megszerezte a vezető gólt a Paks, ezt követően pedig azonnal taktikát is váltott: átadta a területet a vendégcsapatnak, s ellentámadások vezetésével próbált veszélyeztetni. A Debrecen igyekezett élni a felkínált lehetőséggel, s gyakorlatilag végigtámadta az első félidőt, de nem sikerült egyenlítenie.

    Fordulás után hamar újabb gólt szerzett a hazai együttes, ezt azonban les miatt érvénytelenítette a játékvezető. Valamivel több mint negyedóra múlva a csereként beállt Tisza révén sikerült a kapuba találnia a DVSC-nek, amely ezután is többet birtokolta a labdát, a fordítás viszont nem jött össze neki. Az utolsó percekben a Paks mozgósított nagy erőket a győzelemért, de nem járt sikerrel.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.