Labdarúgó NB I - Döntetlen Felcsúton

 Budapest, 2014. augusztus 1., péntek (MTI) - A Puskás Akadémia a hajrában született öngólnak köszönhetően tartott otthon egy pontot a Pécs ellen a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

 


    OTP Bank Liga, 2. forduló:
Puskás Akadémia - PMFC-Matias 2-2 (1-1)
Felcsút, 400 néző, v.: Solymosi
    gólszerzők: Lencse (7., 11-esből), Causic (87., öngól), illetve Márkvárt (37.), Kővári (62.)
    sárga lap: Vaszicsku (81.), Spandler (90.), illetve Gőcze (6.)

    Puskás Akadémia:
Hajdúch - Szélesi, Vaszicsku, Tamás, Gohér (Spandler, 65.) - Denkovic, Czvitkovics, Szakály D. (Tischler, 63.), Tóth II B., Makrai (Sallai R., 70.) - Lencse

    PMFC:
Gőcze - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl - Kővári, Horváth A., Szatmári L. (Causic, 87.), Márkvárt, Heffler N. - Pölöskey P. (Uzoma, 84.)

    A hazai csapat nagyon gyorsan büntetőhöz, s azt értékesítve előnyhöz is jutott, a Pécs azonban jelentős erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, amely a félidő hajrájában, egy szerencsésnek is mondható találattal sikerült neki.

    A fordulás után mindkét együttes előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, a vezetést a vendégek szerezték meg Kővári bombagóljával, s ezután nemcsak tartották az eredményt, hanem még támadásokra is futotta az erejükből. A hajrában aztán a frissen becserélt Causic "vette el" az ünneplés lehetőségét a Pécstől, egy szöglet után ugyanis saját kapujába fejelt, így pontosztozkodással zárult az összecsapás.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.