Ezüsttel is aranyosak a debreceni Cheerleaderek

Egyre ügyesebbek és egyre népszerűbbek  Fotó: DEAC

Szépek, lelkesek, bátrak és rendkívül látványosan táncolnak. Ők a DEAC Cheerleaders. A lányok a DEAC kosárcsapatának és jégkorong-alakulatának meccsein szoktak káprázatos gyakorlatokat bemutatni, és ha éppen nem egy mérkőzés félidejében brillíroznak, akkor versenyen szerepelnek sikeresen.

Hogyha valaki Kovács Adrián kosaras „fiainak” egy hazai összecsapásán jár, vagy éppen a Jégcsarnokba látogat el egy Fradi elleni jeges derbire, akkor bizonyára nem kerüli el a figyelmet a technikai vagy játékrészek közti szünetekben esedékes extra bemutató. A DEAC szurkolóhölgyei meccsről meccsre fenntartják a találkozók egyébként is remek hangulatát vagy ha esetleg kedvezőtlenebb az eredmény, akkor kissé felpezsdítik a csarnok atmoszféráját. Ezúttal kifejezetten az ő sportjukra szabott megmérettetésen, az ország túlsó felén hozták lázba a publikumot.

Győrben rendezték meg a Valentine’s Cheer Cup táncbajnokságot, amelyen az arannyal díszített fekete dresszt öltő ifjú hölgyek képviselték a cívisvárost és a Debreceni Egyetemet. Bár már jól ismerjük kiforrott és lélegzetelállító produkcióikat, Ócs Adriennéknek most mégis egy igazi különlegességgel sikerült meggyőzniük az ítélőbírókat arról, hogy a debreceni cheerleadereknek igenis ott a helye a magyar élmezőnyben. A Senior Freestyle Pom kategória előkelő második helyét hódították el. Így az arany mellé ezüst is társult a ruhakompozíción. A lányok számára a soron következő DEAC-meccsek után sincs megállás, hiszen március végén az ELTE Spring Open és a MEFOB színpadán is rangos megmérettetés vár rájuk.

A csapat tagjai: Ócs Adrienn, Gilchrist Jessica, Csatári Anna, Éles Vivien, Mihók Ilona, Szilágyi Nóra, Gaál Nóra, Tanka Eszter, Szabó Boglárka, Szilágyi Réka, Guti Boglárka, Rist Anett.

Barna Marci

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.