Esküvői hangulatban

Esküvői ruhák

Házasulandókat és kísérőiket várta január 18-19-én, szombaton és vasárnap a XV. Debreceni Esküvői Kiállítás a Lovardában. Az esküvői kiállítások lényege, hogy megkönnyítik a szolgáltatók közti választást olyan formán, hogy a kínálók színe-javát felsorakoztatják szemlére. Így volt ez Debrecenben is a hétvégén, az esküvői szolgáltatók legjava képviseltette magát egy-egy pavilonban. A rendezvény segítségével rövid időn belül több szolgáltatót lehet összehasonlítani, akik kedvezményekkel, akciókkal versenyeznek a kegyeinkért.

Kint a szürke, esős időben egy hatalmas fehér limuzin és egy lovas szekér fogadta a belépőket. Odabent viszont a csodálatos díszítések, fények, színek teljesen elfeledtették a komor időt. Az esküvőre készülők számos ruhaszalon ruhái közül válogathattak, több helyen lehetőség volt a próbálására is. Az éttermek, helyszínek ízlésesen feldíszített asztalokkal mutatták be kínálatukat.

A vendégsereg kétféle csokiszökőkútnál kérhetett kóstolót, és látványos mixer show-t nézhetett meg. Sok fotós, videós ajánlotta magát, hol visszafogottabban, hol rámenősebben. Számos dekorációs különlegességet láthattak az érdeklődők, és különleges gyűrűkből válogathattak.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.