Választás 2014 - Fidesz-KDNP: a megkezdett munkát folytatja

Budapest, 2014. március 11., kedd (MTI) - A Fidesz-KDNP a megkezdett munkát szeretné folytatni: a rezsicsökkentést, a munkahelyteremtést, a nyugdíjak reálértéknek növelését - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden, a Kossuth Rádió országos listát állító szervezeteket bemutató műsorsorozatában.

Kocsis Máté azt mondta, a Fidesznek és a KDNP-nek a család az első. A kormány családok érdekében tett intézkedései közül kiemelte a gyermekek után járó adókedvezményt, a kiskeresetűek adócsökkentését, a rezsicsökkentést és a minimálbér-emelést.

Elmondta, hogy jelenleg 280 ezerrel többen dolgoznak, mint négy évvel ezelőtt, és négymillió felett van a foglalkoztatottak száma, míg a nők foglalkoztatása 22 éves csúcson van. Kocsis Máté közölte, a Fidesz-KDNP a munkaalapú társadalomban hisz, ezért továbbra is azt szeretné elérni, hogy segély helyett - az, aki képes, tud és akar dolgozni -, munkából élhessen meg. El kell érni azt az állapotot, hogy a lehető legtöbben tudjanak munkát vállalni Magyarországon - fogalmazott.

Kérdésre Kocsis Máté jelezte: maradt az a cél, hogy tíz év alatt egymillió munkahelyet teremtenek.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.