Választás 2014 - Az LMP hiteles ellenzék szeretne lenni

Vác, 2014. március 23., vasárnap (MTI) - Aki meg akar szabadulni a „nemzeti cinizmus” rendszerétől, annak az április 6-ai országgyűlési választáson a zöld pártra kell voksolnia, hogy az hiteles ellenzéke lehessen a kormánynak - mondta a Lehet Más a Politika (LMP) társelnöke vasárnap délután egy váci kávéházban tartott sajtótájékoztatón.

Schiffer András kifejtette: mivel sem a Fidesz, sem az öttagú „kormányváltó” összefogás nem rendelkezik igazi programmal, a mostani kampány nem a vitáról, hanem a botrányokról szól - mondta.

A rendszerváltó elit politikája nem vezet sehová, az ország korrupcióban fulladozik, és az is látszik, hogy az „összefogást” alkotó erők sem most, sem 2018-ban, sem együtt, sem külön-külön nem tudják leváltani az Orbán-kormányt - mondta az LMP társelnöke.

Szerinte ebben a helyzetben a zöld párt „Megújuló Magyarország” elnevezésű, két hete bemutatott programjára érdemes szavazni.

A program tartalmazza: hogyan lehet fenntartható és élhető környezetet teremteni az utódok számára, miként hozhatóak létre stabil munkahelyek, illetve az is olvasható benne, hogy miként lehetne csökkenteni Magyarország függőségét - mondta Schiffer András.

Hozzátette: az LMP arra vállalkozik, hogy a következő kormányzat hiteles ellenzéke legyen, ezért aki a pártra szavaz, az nemcsak a „nemzeti cinizmus rendszerétől” való megszabadulást, hanem a zöld párt erősödését is segíti.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.