Napi hírek

Játékos energia – a Schaeffler és az Agóra együttműködése

Különleges játékkal bővült az Agóra Tudományos Élményközpont péntek délután. A Schaeffler autóversenypálya-terepasztalát adták át, amelynek különlegessége, hogy a hozzá tartozó szobabiciklikkel meghajtva lehet „vezetni” a versenyautókat.

Óvodaátadás Debrecen-Józsa városrészen

Új tagintézménnyel bővült a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye köznevelési intézményeinek palettája. A debreceni Szent József Általános Iskola, Gimnázium, Technikum és Kollégiumhoz tartozó, Debrecen-Józsa városrészen (Gát u. 5.), a Szent György-templom szomszédságában épült óvoda ünnepélyes megáldására 2021. augusztus 31-én kerül sor.

Szilágyi Áron harmadszor!

A magyar olimpiai csapat egyik legnagyobb csillaga, a kardvívó Szilágyi Áron szerezte hazánk első érmét, a tokiói olimpia július 24-i versenynapján. Naná, hogy a legfényesebb fajtából.

Beléptetési problémák a Campuson

Két éve nem volt Magyarországon nagy könnyűzenei esemény, éppen ezért is különleges, hogy a debreceni Nagyerdőn tegnap 14 órakor megnyitotta kapuit az ország egyik legnépszerűbb nyári rendezvénye a Campus Fesztivál.

Megnyílt az idei év legnagyobb hazai fesztiválja, a Campus 2021

Két éve nem volt Magyarországon nagy könnyűzenei fesztivál, éppen ezért is különleges, hogy a debreceni Nagyerdőn ma 14 órakor megnyitotta kapuit az ország egyik legnépszerűbb nyári rendezvénye a Campus Fesztivál.

Ismét lesz Campus fesztivál

Ismét megrendezik a Campus fesztivált a Nagyerdőben, két év után a debreceni lesz az ország első nagy könnyűzenei fesztiválja - jelentették be a szervezők csütörtökön, a Víztorony galériában rendezett sajtótájékoztatón.

Új hungarikumok

Hungarikum lett a máriapócsi nemzeti kegyhely és búcsú, az 1568-as vallásszabadsági törvény, a karikás ostor, továbbá 11 új elemmel bővült a Magyar Értéktár - jelentette be a Hungarikum Bizottság keddi ülése utáni sajtótájékoztatón Budapesten az agrárminiszter.

Közös út: továbbra is DVSC SCHAEFFLER!

A DVSC kézilabdázóinak Ferencváros elleni rangadója előtt, szombat koraeste bejelentett megegyezés alapján továbbra is a Schaeffler Csoport lesz a Loki elsődleges támogatója. Ezzel együtt pedig a csapat neve sem változik.

Vezetőváltás: két szín, egy út

Újabb mérföldkő közeledik a debreceni piros-fehér sportéletben, hiszen július 1-jétől Ábrók Zsolt lép cégvezetői pozícióba, ezzel pedig egyfajta központosított rendszer születik majd.

Újabb milliárdok a Csokonai Színházra

A debreceni Csokonai Színház felújítására további 3 milliárd 810 millió forintot hagyott jóvá a kormány.

Oldalak