Haladunk tovább - esélyeshez méltóan

Tartott a vasárnapi Szombathely elleni mérkőzéstől Kondás Elemér a DVSC-TEVA mestere. Egy rendkívül jól szervezett, tökéletesen összerakott gárdával kellett felvenni a küzdelmet.

Az első negyvenöt percben igazán sok védenivalója egyik hálóőrnek sem volt. A Loki uralta ugyan a játékteret, a labdabirtoklás is 70:30 volt a hajdúságiak javára, gól azonban nem született. Feltűnő volt a télen igazolt szlovén válogatott René Mihelic hatalmas játékkedve és intelligenciája. A középpálya minden részén feltűnt, kiválóan osztogatott, kereste a társakat. Mellette Selim Bouadla és Szakály riogatta a Haladás védőit.

Szünet után még nagyobb sebességre kapcsoltak Korhuték, aminek meg is lett az eredménye. A 63. percben az előrehúzódott Máté talált a Haladás kapujába, majd húsz minutum múlva a csereként beállt Bódi - igaz Rózsa kapus hathatós közreműködésével beállította a 2:0-ás végeredményt.

Egy jobb csapat teljesen megérdemelten szerezte meg a három pontot, a szimpatikus vasiak.
Artner Tamás a vendégek vezető edzője is ezen a  véleményen volt a derbi után.
A DVSC - miután az őt üldöző Videoton döntetlent játszott Pakson - hat pontra növelte előnyét a tabellán.

Egy sérülés is beárnyékolta a játékot. A második félidő derekán a hazaiak válogatott védője Mészáros Norbert fájdalmasan kapott a térdéhez. A játékost hordágyon vitték az öltözőbe. Az első ijedtség után - szalag szakadásra gondoltak sokan - szerencsére kedvezőbb hírek jutottak el hozzánk. A közkedvelt Mészinek begörcsölt a térde. A pontos diagnózist lapzártánkkor még nem kaptuk meg. Bízzunk benne, a Loki 17-ese a jövő héten a Fradi ellen már újra bevethető lesz.

W. Gy.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.