A WC világnapja

Vannak túlzások is...

Az év minden napjára jut valami ünnepelni való. Azon nem lepődőm meg, hogy március 14-én ünnepeljük a „pí” világnapját.

Január 20-a a pingvin tudatosság világnapja. Ezen a napon illik ellátogatni egy közeli állatkertbe, lehetőleg fekete-fehér frakkban. Este pedig illik Szulejmán helyett pingvines filmeket nézni. Van továbbá szingli csajok, párnacsaták napja is.

Kedves Budikalendárium rajongók! A mai nap a mi napunk. Ma van november 19-e, a WC világnapja. A szingapúri székhelyű WC Világszervezet - World Toilet Organization - nyilvánította november 19-ét a WC világnapjává, amivel elsősorban a megfelelő minőségű toalettek hiányára kívánták felhívni a figyelmet. Ezen a napon Ausztráliában egyperces guggolást tartanak az emberek, hogy ezzel emlékeztessenek mindenkit arra, hogy közel két és fél milliárd ember él a Földön higiénikus illemhely nélkül.

Ezen a napon tehát fontos, hogy tudatosuljon bennünk a megfelelő minőségű toalett fontossága, valamint, ha esetleg a tisztelt olvasó kedvet kap hozzá, adózhat egyperces néma guggolással ennek a napnak.

A napokban megjelent, részben témába vágó, igen nagy sikerre számító könyv ismertetője és megrendelési lehetősége az alábbi internetes címen érhető el:  

http://www.budikalendarium.hu/

DISZPolgár információ

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.