Közös út: továbbra is DVSC SCHAEFFLER!

Papp László, Ábrók Zsolt, Szabó Péter  Fotó: DVSC KÉZILABDA/NAPLÓ (Kovács Péter)

A DVSC kézilabdázóinak Ferencváros elleni rangadója előtt, szombat koraeste bejelentett megegyezés alapján továbbra is a Schaeffler Csoport lesz a Loki elsődleges támogatója. Ezzel együtt pedig a csapat neve sem változik.

Mielőtt a pályán útjára indult volna a labda a kiváló hangulatú derbin, a Hódos sajtótermében fontos, jövőt formáló megegyezést kötöttek a DVSC SCHAEFFLER vezetői. Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. és Szabó Péter, az FAG Magyarország Ipari Kft. ügyvezető igazgatója Papp László polgármester jelenlétében írták alá az újabb egy szezonra szóló megállapodást az együttműködésről. A polgármester a közös munka sikerességét hangsúlyozta, a szerződést kötő felek pedig reményüket fejezték ki, hogy a példás együttműködéssel tevékenykedő csapat a jövőben is okot ad majd az elégedettségre a szurkolók számára. Ábrók Zsolt, Szabó Péter és Papp László a bejelentést követően közösen tekintette meg a parázs hangulatú, 27-29-es eredménnyel zárult rangadót.

A klub és a cég közös útja egyébként négy éve kezdődött, és immár lassan három teljes esztendeje a Schaeffler a névadó támogató. A váltás akkor történt, amikor 2018-ban a TVP-vel megszűnt a DVSC együttműködése. Annak idején, a megegyezés megszületésekor Szabó Péter személyében elkötelezett, lokálpatrióta debreceni és szenvedélyes Loki-szurkoló állt a csapat mellé, a lelkesedés pedig a mai napig töretlen.

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.