Finom ételek, kiváló műsor, bowlingcsata

Kezdődik a tánc

Igen jó hangulatú, remekül szervezet télűző farsangi és jubileumi bált tartottak március 8-án, szombaton a debreceni Chili Caféban. Az eseményen mintegy 150-en vettek részt, még vidékről is jöttek többen. A jubileumi ünneplésre az adott alkalmat, hogy éppen 25 éve, 1989 márciusában alakult meg a DISZ. A közéleti, kulturális és sportegyesület akkori és jelenlegi elnőke, dr. Dobrossy István ügyvéd köszöntötte a jelenlévőket.

Az estet a csaknem 40 éve működő, egyre sikeresebb Attitude Táncegyüttes három sikeres táncosának műsora színesítette. Balázs Klaudia, Barkóczi Dóra és Hüse Amanda pillanatok alatt forró hangulatot teremtett jazz és moderntánc koreográfiájával. Vollay Enikő nívódíjas balettmester és Szathmáry Marietta nívódíjas moderntánc-pedagógus, felkészítő tanár munkáját vastapssal köszönte meg a közönség a világkupa-győztes csapat tagjainak.

A kiváló táncosok – egyébként – a debreceni „Abigél” Többcélú Intézmény tanulói voltak, miként az énekszámmal fellépő Vass Nikolett és Emődy Dániel is.

Egy farsangi mulatság természetesen nem teljes jelmezesek versengése nélkül, jó néhányan beöltöztem mindenféle maskarába, voltak „szőke ciklonok”, modern „cowboy-lány”, félrelépett apáca és pap, Madonna és exférje, orvos, ápolónő, fekete özvegy, de akadt, aki saját tervezésű ruhájában tündökölt.

Természetesen volt tombola sorsolás is, a sok rétékes tárgynyeremény mellett a fődíj egy görögországi út volt a Grand Tours jóvoltából.

A bőséges vacsora ledolgozását nem csak az igen jó hangulatot teremtő CSÁ-BEAT zenekar szolgálta, hanem az is, hogy a Chili Café plusz szolgáltatásaként a játékos kedvű vendégek bowling versenyt is vívhattak egymással.

A bálozók között sokan voltak, akik már évek óta részt vesznek a DISZ-bálon, most hozzájuk csatlakozott a Díszpolgár (www.diszpolgar.hu) internetes magazin szerkesztőségi csapata, akiket külön bemutatott a házigazda, kiadóvezető Dobrossy István, s néhány szóban beszélt a médium függetlenségéről, jó szándékú, értékeket közvetíteni akaró, mértékadó céljairól.

B.A.

Képgaléria: http://www.diszpolgar.hu/bal-diszpolgarral

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.