Új gyártócsarnokkal bővült a Felföldi Édességgyártó Kft.

Debrecen, 2014. november 28., péntek (MTI) - Új gyártócsarnokkal bővült a debreceni Felföldi Édességgyártó Kft: a 199 millió forintból, felerészben európai uniós támogatással elkészült beruházást pénteken adta át Papp László, Debrecen polgármestere és Felföldi József tulajdonos.

Debrecen egyik fontos és hagyományos iparágához kötődik a beruházás - mondta a polgármester, emlékeztetve arra, hogy a város gazdaságfejlesztési programjában húzóágazatként nevesítették az élelmiszeripart.

A Felföldi Édességgyártó Kft. az egyik legjelentősebb élelmiszeripari vállalkozás Debrecenben, amely a most elkészült beruházással 60 új munkahelyet is létesített - fűzte hozzá Papp László.

Felföldi József tájékoztatása szerint az édesipari termékeit 95 országba exportáló vállalkozás árbevétele az idén várhatóan eléri a 3 milliárd forintot.

Az új, csaknem 1700 négyzetméteres gyártócsarnokban a cég fejlesztői és technológusai által kidolgozott új édesipari termékek gyártása kezdődik meg - tette hozzá a cégvezető, aki elmondta azt is, hogy december elején Budapesten az Árkád üzletközpontban nyitják meg első üzletüket, amelyben olyan exkluzív élelmiszeripari termékeket forgalmaznak, amelyek másutt nem kaphatók az országban.

Hozzászólások

ja persze

Miután mindent sikerült eladni, bezárni, a piacot elveszteni és utána tizedakkorában újranyitni. Itt csak édességről van szó de például a Globus milliárdokat vesztett 90-ben, utána 98-ban és most is. Mindig a keleti piacot veszítjük, amit valaki nyugatról szépen átvett.http://gumi-gumik.com Ez az ukrán álbalhé is csak azért van, hogy a nyugat el tudja adni a túltermelt portékáját.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.