Örökre velünk – a Loki halhatatlanjai

Emlékek a közelmúltból  Fotó: DVSC Kézilabda

A DVSC futball- és kézilabdaklubja egyaránt nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a velünk élő legendák és az égi pályáról, lelátóról ránk vigyázó halhatatlanok emléke soha ne merüljön feledésbe. A DVSC Schaeffler klubja ezúttal dicsőségfallal tiszteleg a legendák előtt.

A Nagyerdei Stadionban szektorok viselik Komáromi Gábor, Garamvölgyi Lajos és Dombi Tibor nevét, míg a Hódos főbejárata mellett Lapidaris-kő segítségével emlékezhetünk a csapat tőlünk eltávozott játékosaira és szurkolóira. Az emlékfalak pedig immár bővülnek. A csarnokban, a B-szektor mögött ugyanis „A DVSC Kézilabda Család Halhatatlanjai” névsora lesz olvasható a DVSC Schaeffler–Bietigheim Bajnokok Ligája találkozó előtt átadott dicsőségfalon. Nem csupán játékosok, de olyan személyek neve is szerepel a legendák között, akik a legtöbbet tették a piros-fehérekért, edzők, szakosztályalapító, de legendás szurkoló neve is megjelenik. Bajnokcsapatok, kupagyőztes alakulatok, illetve nemzetközi, EHF Kupa-győztes Loki tagjainak nevét is hirdeti a dicsőségfal. A klub pedig már korábban leleplezte, kik kerültek fel az emlékfalra:

A játékosikonok közül Borók Rita, Csapó Erika, Irina Szamozvanova, Jeddi Mária, Medgyessyné Sáfi Márta, Nagy Zsuzsa, Nyilas Tünde, Szántó Anna, Szilágyi Katalin, Szűcs Gabriella, Tóth Ildikó, Tóth Rózsa nevét hirdeti. Olvasható továbbá Bokor Ferenc szakosztályalapító neve, mellette Komáromi Ákos és Komáromi Ákosné neve, Köstner Vilmos legendás sikeredző, illetve Komáromi Gábor, a tragikus balesetben elhunyt szurkolóvezér neve.

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.