Mozizással segíthetsz!

Beteg gyermekeket lehet segíteni

A Debreceni Egyetem négy karának hallgatói önkormányzata az idei esztendőben is megrendezi a hagyományos, ünnepek előtti jótékonysági mozit az Apollóban. A november 28-i eseményből befolyt összeget a szervezők a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány részére ajánlják fel.

Ezúttal sem marad el a Jótékonysági Moziest az Apolló moziban, amelyet az eddig bevált gyakorlat szerint a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi, Informatikai, Természettudományi és Technológiai, valamint Zeneművészeti Karának Hallgatói Önkormányzatai hívnak életre. Az egész estés rendezvényen most 2000 forintért lehet korlátlan számú, frissen megjelent sikerfilmet megtekinteni a cívisvárosi filmszínház termeiben, illetve ezer forintos összegben támogatói jegy is váltható.

A kilenc filmet számláló repertoár még egyelőre nem publikus, de a szervezők azt ígérik, hogy minden filmkedvelő megtalálja majd a maga ízlésének megfelelő nagyjátékfilmet, különböző műfajokban, a lágyabb vígjátékoktól, az akció-thrillereken át egészen a rettegésben tartó horrorig. Mindez pedig természetesen most különösen is hasznos szórakozássá válhat, hiszen a jegyek megváltásával egy-egy leukémiás gyermek mindennapjainak szebbé tételéhez járulhatunk hozzá. Így nyugodtan kijelenthetjük, egyszerre kellemes, szórakoztató és jótékony szórakozást kínál a Debreceni Egyetem.

Nagy reményeket fűzhetünk egyébként az idei moziesthez is, hiszen tavaly több mint hatszázezer forintnyi bevétel gyűlt össze, amely ugyancsak jótékony célokat szolgált.

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.