Könyvet írt, de ki az a Végh Béla?

A bemutató egy pillanata, előadó: Kerékgyártó Kálmán

Szokatlan sajtótájékoztatót, valójában könyvbemutatót tartottak február 6-án, kedden a debreceni Fórum üzletközpontban. Az esemény egyik érdekessége a helyszín volt: egy vécé előtere.

Persze, további érdekességek is akadtak, például, hogy a könyv szerzőjét nem mutatták be a bemutatón. A kötetről más tartott ismertetőt.  Akik jelen voltak, megtudhatták, hogy a kiadvány a vécén használható, de nem a tevékenység utáni tisztálkodásra, hanem a tevékenység alatti időtöltésre. Vagyis arra szolgál, hogy amíg a vécén ülünk, ne a képes bulvármagazinok semmitmondó írásaival riasszuk az üres időt, azzal például, hogy Vévé Nyuszi avas vajat vásárolt a piacon, és otthon, amikor megszagolta, akkor juj, de büdi! felkiáltással kidobta az ablakon.

Azok az írások, amelyek a most megjelent könyvben olvashatók, könnyedek ugyan, de mindenképpen értéket őrzők, bemutatók. Rövidek, olvasmányosak, és van értelmük. Tanulunk, gazdagodunk általuk, hasznosan töltjük a naponkénti rövid, de kényszerű időket.

A Budikalendárium címmel megjelent könyv bemutatója, amelyen az ígéretek szerint a szerzőt is lehet kérdezni, a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtárban lesz  február 8-án, csütörtökön, 16.30-tól (Debrecen, Bem tér 19/d).

Érdemes elmenni az eseményre!

DISZPolgár  információ

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.