Kassai bakija

Én nem mondom, hogy Kassai Viktor játékvezetése miatt veszített két pontot a Loki pénteken este Nyíregyházán, de tény, hogy a sípmester jelentősen meghatározta a végeredményt. Más kérdés az, hogy a helyzeteket be kell lőni.

Visszatérve a sípmesterre. Nem véletlen, hogy idén nem hívták meg a világbajnokságra. Öntelt, magát imádó bíró Kassai, aki szereti éreztetni, hogy  ő az úr a pályán. Döntéseivel az utóbbi egy esztendőben sok edzőt és szövetségi kapitányt kergetett az őrületbe, ő pedig joviális mosollyal vette minden esetben tudomásul a megváltozhatatlant: itt az lesz, amit én mondok.

Ezt tette Nyíregyházán is. Adott egy olyan tizenegyest a hazaiaknak, amely után a nyurga Viktorunk közröhej tárgyává tette magát.

Ennyit róla, majd Puhl Sanya úgyis megmagyarázza.

A DVSC nem vallott szégyent. Csak hát már sokadik alkalommal szórakozzák el a ziccereket, ami most is megbosszulta magát. Tisza egyedül négy gólt lőhetett volna, ha jobban koncentrál. Seydi megmutatta, hogy zseniális focista, de sajnos 45 perc után elfáradt.  A többiek tették a dolgukat. Ebben az összeállításban is bajnokesélyes a Loki, úgyhogy van két erős gárdánk. Nincs oka senkinek megijedni, az ellenfeleken kívül. Nyitásnak, idegenben az 1:1 nem rossz eredmény. Más kérdés, hogy a Campus fesztivál miatt felcserélt pályaválasztói jogunkat elfeledhettük volna, ez a meccs elfért volna az Oláh Gábor utcai gyepen is. Tízezer fanatikus és egy harmatgyenge Kassai mellet is.

Kedden jönnek a fehéroroszok. Látszik az együttesen, hogy nagyon akarják a sikert, ebből a párharcból csak a piros-fehérek jöhetnek ki jól.

A meccset lengyel bíró dirigálja majd. Aki nem kassai, hanem varsói illetőségű. És tudjuk: lengyel-magyar két jó barát...

W. Gy.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.