Debreceni énekes az MTV Europe listáján

Felföldi Roland

Soha nem volt még debreceni előadó, énekes, vagy együttes a híres zenecsatorna, az MTV Europe honlapján. A fiatal énekes, Felföldi Roland három napja ezen a csatornán hódítja meg a nézőket.

Az elmúlt évben a 18 éves srác indult a Debrecen Hangja vetélkedőn, akkor különdíjas lett. Néhány hét múlva, 2013 októberében a Pixel Film Kft. elkészítette első klippjét Rolandnak.

A dal már akkor slágergyanús lett, az Itsy Bitsy Boom Boom megjárta a Los Angeles-i stúdiókat is. A dolog érdekessége, hogy a dal zeneszerzője a fiú édesapja, Felföldi József. Az édességeiről, elsősorban a különböző ízt adó szívószálakról is ismert debreceni vállalkozó természetesen nagyon büszke a fiára. A Díszpolgár magazinnak elmondta: szeretné, ha Roland dalaival - mert több is van - hamarosan meghódítaná akár öt kontinens nézőit.

Ennek egyik előhírnöke lehet az, hogy kiszivárogtatott hírek szerint az MTV-től már keresték a fiatal embert. Ő azonban egyelőre arra koncentrál, hogy túl legyen a  sikeres érettségin.

A Felföldi stúdióban - amely a cég telephelyén található - ma profi zenészek, szövegírók, egy komplett csapat dolgozik azon, hogy a finomságok ne csak a gyártó szalagokról kerüljenek a fogyasztók asztalára, de slágerek, rock opera és szimfonikus mű is hamarosan a zenekedvelők CD lejátszóján szóljon.

Felföldi Roland klipje látható és hallható: Itt, és a Média főrovatunkban. 

W. Gy.

 

Hozzászólások

Gratulálok.

Üdv Mindenkinek! Az egyik debreceni ismerősöm küldte el a cikket. Azt kell mondanom,gratulálok! Nagyon jó a dal,igényesen kidolgozott a Klipp. Jó hangja van a Rolandnak. Ez így kerek. Jómagam koncertszervezéssel foglalkozom. Így mondhatni egy másik szűrőn nézem a produkciókat. Sokan jelentkeznek nálam,hogy jönnének fellépni. Sokszor van sajnos,hogy udvariasan megköszönöm a jelentkezést,mert nem üti meg az előadó azt a szintet,amire bárki is jegyet venne. Gratulálok Roland! Csak így tovább ! Üdvözlettel: Horváth Géza. (Horváth Géza Produkció.)

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.