Állati történetek

Lópofa

Valamikor gyűjtöttem a világ meghökkentő, szokatlan, megmosolyogtató eseményeit. Véletlenül kezembe került a gyűjteményt tartalmazó füzet. Nem bírtam ellenállni, hogy legalább hármat ne osszak meg önökkel.

Nepálban egy asszonyt tizenkét év börtönre ítéltek, mert levágott egy tehenet. A hinduk által szentnek tartott állatot bicskázta meg. Húsát a későbbi fogyasztás céljából megszárította. A bíróság a kiszabható legsúlyosabb büntetést szabta ki. A nepáli hölgy nem hindu vallású volt.

Németországban éhesen kóborolt, majd éppen egy helyi mészároshoz fordult ételért egy otthonról elszökött ló. Szánalmat ébresztő tekintettel ácsorgott a mészárszék udvarán. A hentes felesége megszánta és néhány cipóval csillapította a négylábú éhségét. A ló elégedetten, önszántából vette az irányt hazafelé.

Amszterdamban ebadót vetettek ki egy csengőre. Az ok az volt, hogy a csengő ugató hangot adott ki. A hatóság ellenőre azt hitte, van kutyája a ház lakójának, ezért 80 eurós adót vetett ki. A család már másodszor járt így. Tavaly is kirótták rájuk a csengőadót.

Az angliai Warwickban varjak támadták meg a gépkocsikat, kiszaggatták az ablaktörlőket. A madarak nem féltek az emberektől. Egy asszony megpróbálta elhessegetni a garázda varjakat, de azok megkergették.

somfer

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.