MSZP: szerencsés pillanatban jöhet az újabb nemzeti konzultáció

Budapest, 2014. január 12., vasárnap (MTI) – Az MSZP szerint szerencsés pillanatban jöhet az újabb nemzeti konzultáció, mert így lehetőségük van olyan kérdések feltevését kezdeményezni a miniszterelnöknek, amelyeket az emberek is kíváncsiak.

 

    Nyakó István, MSZP-s országgyűlési képviselő vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten azt mondta, olyan döntésekkel kapcsolatban is lehetne kérdéseket feltenni a nemzeti konzultáció keretében, hogy Orbán Viktor felhatalmazást kapott-e a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások elvételére, vagy egy olyan munka törvénykönyv elfogadására, amely a dolgozót hozza hátrányosabb helyzetbe.

    A képviselő a Közmunkás Szakszervezet társelnökeként a szervezet többi vezetőjével együtt írta alá az erről szóló levelet, amelyet a sajtótájékoztatót követően dobtak be az egyik Teréz körúti postaládába. Vécsi István, a Közmunkás Szakszervezet elnöke azt hangsúlyozta: segíteni szeretnének olyan kérdéseket megfogalmazni, hogy az ezekre érkező őszinte válaszokból kiderüljön, hogyan él sokmillió ember. Ehhez kapcsolódva Komjáthi Imre, a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület elnöke azt mondta, szöges ellentétben áll a valósággal az, amit Orbán Viktor mond.  Ma Magyarországon a nyomor az, ami jobban teljesít - hangzott el. MTI 2014. január 12., vasárnap 15:11

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.