Férfi kézilabda BL - A Barcelonával játszik a Veszprém a harmadik helyért

Spiller István, az MTI különtudósítója jelenti:
    Köln, 2014. május 31., szombat (MTI) - A Barcelonával játszik a harmadik helyért az MKB-MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében.

 

    A spanyol bajnok a szombati második elődöntőben drámai körülmények között, büntetőkkel 41-39-re kikapott a német Flensburg-Handewitt csapatától. Először fordul elő a BL Final Four 2010 óta íródó történetében, hogy német házidöntőt rendeznek.

    Eredmény, elődöntő:
Flensburg-Handewitt (német) - Barcelona (spanyol) 41-39 (18-17, 32-32, 36-36), büntetőkkel  A meccs jó darabig szoros volt, hol az egyik, hol a másik gárda vezetett. A második félidő elején a Bundesliga-bronzérmes német együttes két góllal meglépett, de a rivális hattal válaszolt. A németek 26-32-ről kezdték meg a nagy hajrájukat: sorozatban hat gólt dobtak, és két másodperccel a vége előtt kiharcolták a hosszabbítást.

    A 2x5 perces ráadás elején megint jobb volt a Barcelona, ám újból visszajött a Handewitt, és kicsikarta a hétméteres párharcot. Ebben Nicola Karabatic, a Barcelona ásza rontott egyedül, így az először BL négyes döntős Flensburg került a fináléba.
    A Barcelonának ott szurkolt a lelátón Carles Puyol, a katalán futballcsapat visszavonult világ- és Európa-bajnok labdarúgója.

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.