Ma kezdődik a Campus Fesztivál Debrecenben

Debrecen, 2014. július 23., szerda (MTI) - Ma kezdődik és négy napon át tart Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja, a debreceni Campus. Fellép az Asteroids Galaxy Tour, jubileumi koncertet tart a Tankcsapda, zenél a Quimby, a Punnany Massif, a Carbonfools vagy a Heaven Street Seven is.

A Campus Fesztivál tavalyi látogatószáma meghaladta a 60 ezret, ami csúcsnak számít a rendezvény eddigi történetében. A fesztivál idén visszaköltözik a megújult Nagyerdei Stadion szomszédságába, az aréna fényjátékkal kapcsolódik a Campushoz, amelynek emblémája, a több mint százéves víztorony is különleges megvilágítást kap.

A dán The Asteroids Galaxy Tour pénteken lép fel és lesznek neves külföldi dj-k a több mint ezer négyzetméteres party csarnokban, a Telekom Hallban is. Közöttük lesz a svájci Dj Antoine (szintén pénteken) és a német Wankelmut (szombaton). Az Aréna sátorban zenél a punkos dél-kaliforniai Nations Afire.

A hazai zenei élet legjobbjainak képviseletében kétszáznál is több fellépő lesz látható és hallható. Szombaton „hazai pályán” is megünnepli 25. születésnapját a debreceni Tankcsapda, emellett zenélni fog például a Quimby, a Punnany Massif, Rúzsa Magdi, a Budapest Bár, a Kowalsky meg a Vega, a Vad Fruttik, a Carbonfools, a Hősök, az Intim Torna Illegál, a Heaven Street Seven, a Road, a Supernem, a Fish!, a Bëlga, Majka és Curtis, Bárány Attila és Julia Carpenter.

A mintegy húsz hektáros összterületű fesztiválon nem csak a zene dominál: lesz színház, mozi, sport, humor, képzőművészet, költészet és gasztronómia is.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.