George Harrison gyerekkori otthona dupla áron kelt el

Liverpool, 2014. október 21., kedd (MTI) - George Harrison, a Beatles egykori tagjának gyerekkori otthona 156 ezer fontért (60 millió forintért) kelt el Liverpoolban egy árverésen - közölte hétfőn este egy liverpooli hírportál.

 

    Az ingatlan értékét növelte, hogy kezdetben a későbbi Beatles három tagja, Harrison, Paul McCartney és John Lennon a Harrison-házban is próbálgatott. Az Upton Green 25. szám alatti, három hálószobás házban hatéves korától élt a szüleivel Harrison.

    Az ingatlan árverését a Cavern Clubban tartották hétfőn este. A licitcsatát a londoni Jackie Holmes nyerte, aki "valóra vált álomnak" nevezte a ház megvásárlását. Holmes a környéken lévő házak értékének kétszeresét fizette ki az egykori Beatles-tag otthonáért, de azt mondta, "nagyon boldog", hogy sikerült megvennie.

    A licitharcba egy amerikai telefonos érdeklődő és egy liechtensteini vásárló is bekapcsolódott.

    A 47 esztendős Holmes elárulta, hogy harminc éve rajongója az együttesnek, és nagy gyűjtője a Beatles-relikviáinak. A vásárló kijelentette, hogy a szobák egyikét az eredeti, hatvanas évekbeli állapotába szándékozik visszaállítani.

    John Lennon egykori háza a Newcastle Road 9. szám alatt tavaly októberben kelt el közel félmillió fontért.
http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/watch-beatles-star-george-harrisons-7968723

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.