Vége, de máris jön a folytatás

Sorsolás március 6-án

Nemrég fejeződött be a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa őszi idénye. Ám korántsem marad futball nélkül a Debreceni Egyetem közönsége, hiszen máris érkezik a folytatás, szerdán, március 6-án sorsolják a tavaszi kiírás csoportjait.

Meglehetősen nívós és népszerű rendezvények keretében nyitják meg és zárják le a félévi szezonokat a BJLEK szervezői. Nem lesz ez másképp ezúttal sem, hiszen a DESOK-ban rendezett őszi döntőnap záróeseményeit követően szerdán érkezik a sorsolás és a tavaszi Buzánszky-nyitó. Mindezeknek természetesen hagyományosan egyetemi helyszínek adnak otthont, a megnyitót és sorsolást ezúttal a Kazánház Egyetemi Klub látja vendégül. Újfent számos meglepetéssel és természetesen újításokkal is készülnek a vendégeknek, résztvevőknek. A 18 órakor kezdődő sorsolást most is meghívott díszvendégek, a hazai és debreceni sportélet kiemelkedő alakjai, szervezői, szakemberei végzik majd. Ezt követően minőségi újításképp élő focikvízre invitálják a jelen lévőket, akik közül a legtöbb helyes választ eltaláló játékosok, csapatok értékes nyereményben részesülnek.

Nem marad el a nemzetközi élő és virtuális labdarúgás legjava sem, hiszen az EA Sports FC 24 (FIFA) bajnoksággal egyidőben csocsóverseny várja a legbátrabbakat, a fanatikus rajongók pedig a helyszínen tekinthetik meg a Real Madrid – RB Leipzig Bajnokok Ligája rangadót.

Milyen is lenne egy Buzánszky-esemény vendéglátás nélkül? Az egyébként ingyenes rendezvényre welcome drinkkel várják az érkezőket, aznap este pedig immár a tavasz első hetében újra Campus Partyn vezethetik le a sorsolás izgalmait a bulizni vágyók a HALL-ban.

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.