Fedezd fel a gyakorlatorientált újságírás és médiafotózás online képzést!

Határon túlról is lehet jelentkezni

Vágytál valaha arra, hogy a média világában kiteljesedj? Most megteheted! A debreceni Médiaképző meghirdeti új, innovatív kurzusát, amelyben az újságírás és a médiafotózás mesterévé válhatsz! 

A képzés szeptemberben indul!

Miért éppen mi?

Gyakorlatközpontú tanulás: Képzésünk teljes egészében online zajlik, élő, interaktív kurzusokkal, amelyeket kiváló szakemberek tartanak. Szombatonként kényelmesen beilleszthető a kurzus a mindennapi életedbe.

Nyitott határok: Nem számít, hol élsz, nálunk mindig helyet találsz. Várunk téged is, legyél bárhol a világon!

Széles körű célcsoport: Nem csak leendő újságíróknak, hanem bloggereknek, youtubereknek, podcast készítőknek és tartalomgyártóknak is szól.

A képzés tartalma:

Sajtóműfaj-ismeret és médianyelv: A média világának alapjaitól kezdve haladva egészen a specifikus újságírói készségekig és technikákig.

Gyakorlati tapasztalat: Hetente interaktív feladatokat kapsz, amelyek segítségével valódi újságírói jártasságot szerezhetsz.

Gyakorlati képzés a debreceni Díszpolgár magazin keretein belül: Írásaid a diszpolgar.hu internetes magazinban jelenhetnek meg, így valódi gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz, és munkád széles körben megismerhető lesz.

Képzésünk erőssége: a 120 órás online előadások és foglalkozások mellett hétről hétre újságírói feladatokat kapnak a résztvevők a gyakorlatvezető és fotós tanáruktól, így a képzés végére a sajtó összes műfajának szabályával tisztában lesznek, újságírói jártasságot, gyakorlatot szereznek.

Szakmai tudás és eszközök: Az előadásokat és foglalkozásokat számítógépről vagy okostelefonról is nyomon követheted, mindössze egy stabil internetkapcsolat szükséges hozzá.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus vége.

Képzési díj: 320.000,- Ft (tartalmazza a digitális tankönyveket és a vizsgadíjat is)

Fizetési lehetőségek: Havi részletekben vagy egyösszegű fizetés

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és csatlakozz hozzánk a média világának felfedezésében! Jelentkezz még ma a weboldalunkon található űrlap kitöltésével (mediakepzo.hu), vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06 20 4421 420

E-mail: barnaattyla@gmail.com

További részletek: https://www.facebook.com/mediakepzoinformteam

Nyilvántartási számB/2024/000498

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.