Varga-bomba – létfontosságú Loki-győzelem

Szécsi Márk  Fotó: dvsc.hu

Zsinórban három vereség után a Kisvárda együttesét látták vendégül a DVSC labdarúgói a Nagyerdei Stadionban.

Az utóbbi hetek debreceni vesszőfutását látva aligha túlzás kijelenteni, hogy a szezon hátralévő szakaszának elsődleges és talán egyetlen célja a bennmaradás lehet a Loki futballistái számára. Bár Vitelki Zoltánnal jól indított a gárda a téli pihenőt követően, sajnos a Mezőkövesd, a Paks és a Ferencváros elleni ütközetekre nem sok maradt a kezdeti lendületből.

Ennek tükrében kulcsfontosságú meccs várt a hajdúságiakra a Kisvárdával szemben. A Bódog Tamás által irányított szabolcsiak a fordulót megelőzően egy ponttal gyűjtöttek többet a piros-fehéreknél.

Hazai oldalon bemutatkozott a hét elején szerződtetett Szabó Bence. A fiatal középpályás nem is mozgott rosszul a Lokiban, amely a labdát és a mérkőzés alakulását egyaránt kontrollálta, ám kidolgozott helyzeteket csak elvétve tudott felmutatni. Az első játékrész talán egyetlen értékelhető jelenetsora Haruna Garba és Varga Kevin összjátékból alakult ki, amelynek végén Kusnyír Erik lőhetett, lapos próbálkozását azonban Dombó lábbal hárítani tudta.

A térfélcsere után a találkozó egyhangú csordogálását Varga Kevin törte meg, aki a csereként beszálló Kundrák Norbert átadását állítgatás nélkül bombázta a kisvárdai kapu bal felső sarkába. 1-0!

A pálya ezt követően sem borult fel, a csapatok ráérősen szövögették támadásaikat, és ugyan a vendéglátó egy árnyalattal veszélyesebben és agilisabban futballozott, újabb gólt már nem szerzett.

Ezzel Vitelki Zoltán együttese véget vetett rossz sorozatának. Hátra azonban nem dőlhet, hiszen a következő körben a kiesés elől menekülő Zalaegerszeg látogat a Nagyerdőre.

Tóth Sándor

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.