Útravaló az Útravalótól

Együtt a csapat

Az Isten országától Debrecenig – a 2022 nyarán alakult Útravaló Zenekar élete mérföldkőhöz érkezett a hagyományteremtő koncertsorozat, a HAMOK első állomásával. Ennek apropóján érkezünk a cívisvárosi keresztény rockegyüttes rövid bemutatójával.

A hitet, az Úr nagyságát hirdető és dicsőítő formáció egyedülálló stílusban alkot, immár 2022 nyara óta, azóta több alkalommal átalakult tagfelállással. A fiatal együttes alapvető célja a szolgálat, rendkívül fontos és életszemléletet meghatározó üzenetek átadása a zenén keresztül. Ennek fényében az Útravaló megfordult már szinte minden generációt képviselő közönség előtt, valamint jelenlegi határainkon túlra is eljutottak már együtt a tagok. A csapat nem titkolt – szó szerint – hitvallása, hogy valami olyat szeretne alkotni, amely a maga nemében nem istentisztelet, mégis egy kicsit vallás, egy kicsit hit, illetve egy kicsit szórakozás is – akár egészen különleges helyszíneken mint például egy könyvtár.

Mindezek eredményeképpen már saját koncertprojektet is útjára indított az Útravaló. Ez a sorozat a HAMOK nevet kapta úgy mint Hit a MindennapOKban. Ennek első állomását rendezték a Méliusz Könyvtárban. A formáció egyébként saját merch-termékekkel is büszkélkedhet, ezeket az ajándékokat, Útravaló-relikviákat fellépéseiken adomány ellenében is haza lehet vinni.

A csapat természetesen a közösségi médiában is könnyedén elérhető:

Facebook: ITT

Instagram: ITT


Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.