Újra jön, újra jön a jó bál!

A korábbi bálokon is remek volt a hangulat

A jót, az értékeset meg kell tartani! - ez az egyik alapelve a DISZ Közéleti, Kulturális és Sportegyesületnek. Éppen ezért idén őszre is meghirdeti az eddig is nagysikerű DISZ-bált. Mivel az elmúlt években már szinte kezelhetetlenül sokan jelentkeztek a rendezvényre, ezért most úgy adjuk ki felhívásunkat, hogy az első 200-210 jelentkezőnek tudunk rézvételt biztosítani.

A bált most Katalin és Erzsébet névnap jegyében szervezzük, november 26-ra. A szombati esemény helyszíne a már megszokott Chili-Café. (a Vágóhíd és a Galamb utca sarkán)

Jó dolguk lesz azoknak, akik kapun belülre tudnak majd jutni a 4500 forintos költség-hozzájárulás megfizetésével (gyermekeknek 14 év alatt 2500 Ft.).

Az egyik szponzor, a Chili Café azzal támogatja a rendezvényt, hogy minden felnőtt résztvevőnek 1000 forint értékű italkupont ad, ami ezen az estén az étterem bárjában levásárolható.
A zenét ismét a DISZ egyesület állandó zenekara, a Cha-Beat szolgáltatja.

Ezen túl, a szokásoknak megfelelően lesz tombola, szellemi vetélkedő értékes díjakkal, bowling és egyéb játéklehetőségek.

Aki viszont nem csak nyerni, hanem adni szeretne, az a tombola-felajánlásait jelezheti a DISZ-irodában (Debrecen, Simonffy u. 57.)

Jelentkezni 1500 forint befizetésével lehet a Simonffy utca 57. alatt, a fennmaradó 3000 forintot november 20-ig kell kifizetni. A jelentkezésnél jelezni kell, hogy melyik teremben szeretnétek lenni.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.