Újra családi nap a Fráter tanyán

Tavaly a lövészet volt az egyik legnépszerűbb időtöltés

„Az időjárás is kedvezett és a szervezők is jó munkát végeztek, mert a résztvevők elégedetten szóltak arról a családi napról, amelyet szeptember 18-án, vasárnap tartott a DISZ Közéleti, Kulturális és Sportegyesület, valamint a DISZPolgár magazin szerkesztősége a Debrecen melletti Fráter tanyán.”

Így kezdődött tudósításunk a tavalyi családi napról. Reméljük, idén sem kell különb hírekkel szolgálnunk, ugyanis hamarosan újra megrendezzük idei családi napunkat.

Ezúttal május 27-re hívjuk az érdeklődőket, de nem csak a DISZ egyesület tagjait, hanem bárkit, aki vágyik egy kis szellemi és fizikai sportolásra, kellemes kikapcsolódásra a családjával együtt.

A helyszín ezúttal is a Fráter tanya lesz, ami közismerten kellemes hely, a természet, egy erdő közepén.

Baráti társaságok is bátran jöjjenek, mert ezúttal csapatépítő jelleggel rendezzük az eseményt, sportra épül, lesz íjászat, lövészet, tájfutás, foci, a gyerekeknek pedig külön programok.

Ezúttal nem hirdetünk főzőversenyt, hanem egy üstben főzünk, egy tál étel lesz az ebéd, ami 500 forintba kerül. Az ételjegyet elővételben lehet megvásárolni a DISZ irodában (Debrecen, Simonffy u. 57.), mert kint már nem biztos, hogy lesz rá lehetőség.

Várunk tehát mindenkit szeretettel, érdemes mielőbb jelentkezni, mert a Fráter tanya korlátozott mennyiségben tud vendégeket kiszolgálni.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.