Rómeó és Júlia a Főnixben

Debrecen, 2014. február 18., kedd (MTI) - A debreceni Főnix csarnokban mutatják be szombaton a Budapesti Operettszínház egyik legnépszerűbb darabját, a Rómeó és Júlia című musicalt.

A Budapesti Operettszínház és a rendezvényt szervező Ív Produkció Kft. célként tűzte ki, hogy a rendezvényre olyanok is eljuthassanak, akik ezt anyagi helyzetük miatt nem tehetnék meg - mondta el Zámbori Tamás, az Ív Produkció Kft. ügyvezetője az MTI-nek.
Tájékoztatása szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Társadalmi Felzárkóztatásért Felelős Államtitkársága, valamint több debreceni és hajdú-bihari vállalkozás, önkormányzat támogatásának köszönhetően Hajdú- Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből több mint 700 hátrányos helyzetű gyermek és felnőtt ingyen tekintheti meg a produkciót. 
A belépőjegyeket kedden a debreceni Kölcsey Központban Kovács Zoltán, az Emmi társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkára, valamint a programot támogató vállalkozások, civil szervezetek képviselői adták át a hátrányos helyzetű gyerekeket, fiatalokat képviselő intézmények vezetőinek.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.